Machinebediende UBN Uitzendbureau 30-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Machinebediende UBN Uitzendbureau 30-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Wat ga je doen?

Je krijgt verschillende verantwoordelijkheden. Als machinebediende zorg je ervoor dat de machines precies werken volgens de voorschriften. Je constateert de storingen en waar mogelijk los je deze ook op.

Je taken en verantwoordelijkheden als machinebediende bestaan onder andere uit:

 • Je voert voorbereidingen uit, zoals het afstellen van machines en het aanvoeren van benodigde (hulp- en) grondstoffen.
 • Je meldt storingen of het niet helemaal juist functioneren van het apparatuur en machines aan je leidinggevende. Kleine storingen verhelp je zelf. Grote storingen lost de technische dienst zelf op.
 • Je neemt productiemonsters voor de kwaliteitscontrole.
 • Je signaleert mogelijke verbeteringen.
 • Je onderhoudt machines en zorgt ervoor dat de machines en werkplekken schoen zijn tijdens en na het productieproces.

Wanneer je ingewerkt bent en alles onder de knie hebt, neem je steeds meer verantwoordelijkheden op je. Wat een uitdaging zou het zijn als je op een gegeven moment nieuwe medewerkers en stagiaires gaat inwerken!

Jouw kwaliteiten

 • Je beschikt over mbo 4 werk- en denkniveau.
 • Je hebt ervaring in de productie of machinebediende.
 • Je voert je werk goed uit zonder ondersteuning of toezicht van anderen.
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift.

Wat krijg je ervoor terug?

Ben je graag bezig met het instellen, bedienen en controleren van machines? Voor een bakkerij in Vlaardingen zijn we op zoek naar een machinebediende. Als machinebediende ben je verantwoordelijk voor verschillende productieprocessen. Je komt te werken in de dagdiensten tussen 06:00 en 16:00 uur.

Wat krijg je ervoor terug?

 • Goed salaris is tussen de 14,50 en 16,00 euro bruto per uur. Dit komt neer op een maandsalaris tussen de 2500 euro bruto per maand en 2700 euro bruto per maand. Salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring.
 • Het is een functie voor de langere termijn met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Je hebt recht op een reiskostenvergoeding.
 • Het is een zelfstandige, uitdagende en veelzijdige functie met ruimte voor eigen inbreng.
 • Het bedrijf is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
Je komt terecht in een gezellig team waar je jezelf kunt zijn en actief samenwerkt.

Waar ga je werken?

Al ruim 180 jaar is Royal Steensma als toeleverancier met een breed assortiment bakkerijartikelen, unieke kennis, flexibiliteit en maatwerk in staat haar afnemers optimaal te ondersteunen in hun bedrijfsvoering en/of productieprocessen zodat zij een hoger rendement behalen. Royal Steensma is een sparringpartner voor haar klanten, die zij altijd centraal zet. Wij leveren niet alleen de juiste producten, maar bieden ook ondersteuning op maat. Als bedrijf onderhouden we nauwe contacten met onze doelgroepen en delen wij actief kennis over trends in de markt, andere producten en nieuwe kansen.

Met die mentaliteit ontwikkelt de R&D-afdeling ook nieuwe ideeën, die excelleren door praktische toepasbaarheid. Met een uitgebreide standaard productlijn in diverse productgroepen en met de flexibiliteit van eigen, moderne productieafdelingen kan elke gewenste vraag worden ingevuld. Klanten die op zoek zijn naar specifiek op hun bedrijfsvoering afgestemde recepturen of verpakkingen, vinden in Steensma een partner.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelOperator Productie Metaaladditieven
Indicatie salaris (min – max]2500 – 2700
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevenscynthia@ubnuitzendbureau.com , onbekend https://www.ubnuitzendbureau.com
Type contractVast
BrancheTransport/Opslag/Distributie
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.