Magazijnmedewerker SelektHuis 31-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Magazijnmedewerker SelektHuis 31-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

SelektHuis Projecten

Heb je plannen voor het bouwen van meerdere woningen? Johan gaat graag met je in gesprek!

Bij ons werken?

Wij zijn altijd op zoek naar talent om ideale woningen voor onze opdrachtgevers te bouwen

Werken bij SelektHuis

  • Contact & Advies

Magazijnmedewerker (0,6fte) - vrijstaande woningbouw

Elke woning is uniek. Jouw werk dus ook. SelektHuis maakt van een model een ideaal. We bouwen huizen voor het leven, voor families, gezinnen en stellen die op zoek zijn naar hun ideale thuis. We zijn voor onze vestiging Sneek op zoek naar een magazijnmedewerker die het magazijn gewoon super strak op orde heeft en onze bouwploegen ondersteunt met materiaal, materieel en gereedschappen voor het bouwen van vrijstaande woningen!

Wat je bij ons gaat doen
Je kerntaak is het beheer van het magazijn en het buitenterrein. Als magazijnmedewerker verzorg je materiaal- en materieelbeheer en registreer je correct de uitgifte en binnenkomst van materiaal en materieel per project en bouwploeg. Ook het transport van het materiaal en materieel van en naar de bouwplaatsen valt onder jouw verantwoordelijkheid. Je hebt direct contact met onze uitvoerders en bouwploegen.
Je doet de bestellingen en zorgt voor een optimale voorraad van materialen, naast gereedschap en materieel en geeft tijdig nieuwe bestellingen door aan het hoofd centraal magazijn in Rijssen. Daar worden bestellingen gebundeld en ook vestiging overstijgend gekeken naar oplossingen. Het betreft een parttime functie, waarbij wij denken aan 4x6u of 5x5u per dag en de werktijden in onderling overleg af te stemmen zijn.
Als je beschikt over enige elektrotechnische kennis in verband met het keuren en repareren van gereedschappen, dan is dat mooi meegenomen. En liefst doen we ook de keuringen van ladders, trappen en rolsteigers in eigen beheer. Die keuringen doen we nu nog vanuit Rijssen, maar als jij daar de kennis en kunde voor hebt willen we het daar zeker met je over hebben.

Mocht er nog tijd over zijn, dan hebben de uitvoerders vaak nog wel wensen voor hand- en spandiensten. En heel incidenteel help je mogelijk onze servicemedewerker, als hij een klus uit moet voeren waarvoor hij ondersteuning nodig heeft.

Continu verbeteren is onderdeel van je functie. Elke dag wil jij weer beter zijn dan de dag ervoor!


SelektHuis. Werk(t) voor het leven.
We zijn een organisatie waarin we altijd blijven leren. We houden van ontwikkeling, van elkaar helpen en van samen verder groeien. Samen met 260 collega's bouwen we 250 unieke woningen per jaar en zijn we al veertig jaar lang de marktleider in de vrijstaande woningbouw. Om dat zo te houden zijn we op zoek naar nog meer betrokken, duidelijke en daadkrachtige medewerkers.

Thuis bij SelektHuis
Voor je ervoor kunt zorgen dat onze klanten zich thuis gaan voelen in hun nieuwe huis, moet je eerst zorgen dat je je thuis voelt op je werk. We doen er alles aan om daarvoor te zorgen. Als nieuwe collega krijg je een inwerktraject om je zo snel mogelijk thuis te laten voelen bij SelektHuis. Dit traject gaat niet alleen over onze werkmethodieken maar ook specifieke kenmerken van het logistieke proces, magazijnbeheer en ons bouwproces. We denken ook aan de specifieke gezellige momenten van de vestiging. Bij ons heerst een goede sfeer en we hebben een open deuren cultuur.

Als magazijnmedewerker krijg je binnen de kaders van SelektHuis ook veel ruimte om echt jouw domein van het magazijn te maken. Je kunt kansen en ideeën bespreekbaar maken bij de vestigingsleider en ook het gaan volgen van trainingen en cursussen is bespreekbaar.
Daarnaast bieden we je natuurlijk een marktconform salaris met bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden (pensioenregeling, duurzame inzetbaarheid/vitaliteit en vanaf de vestiging de beschikking over een bedrijfsauto die enkel zakelijk gereden wordt). Jouw werkplek is op de vestiging Sneek en je draagt ook bij aan de voorbereiding van open huizen, informatie dagen en andere events van de vestiging. We gaan er samen aan werken dat jij hier het (t)huisgevoel van SelektHuis gaat ervaren.


Je ideale baan?


Vereisten

Wat neem je mee?


  • Je hebt een afgeronde technische of bouwkundige Mbo-opleiding en ervaring op het gebied van magazijnbeheer of logistiek.
  • Je beschikt over bouwkundig inzicht of je bent in staat om ons bouwconcept snel eigen te maken.
  • No-nonsens, initiatiefrijk, geordend en gestructureerd, naast enthousiast en praktisch denken zijn kernwoorden die op jou van toepassing zijn.
  • Daarnaast ben je in het bezit van rijbewijs B en E en een geldig heftruckcertificaat. Heb je geen rijbewijs E en/of heftruckcertificaat? Geen probleem. Deze is noodzakelijk voor de functie. Wij betalen voor jou de opleiding.
  • Je bent digitaal vaardig, MS Office kent voor jou geen geheimen
  • Mogelijk beschik je over het certificaat 'Keuren van elektrotechnisch gereedschap' ( NEN 3140 ) en "Keuren ladders, trappen en rolsteigers' ( NEN 2484 ) of bent bereid deze cursussen op termijn te gaan doen.
  • Je bent idealiter 4 of 5 dagen per week beschikbaar en woonachtig in de directe omgeving van Sneek.

We kunnen ons goed voorstellen dat je nog vragen hebt, voordat je solliciteert. Bel of app gerust met Jelte Raap (Uitvoerder Sneek) op of Michiel de Ruiter (Vestigingsleider Sneek/Rijssen) op of met () op . Je mag ook mailen naar HR .
Zie jij jezelf al bij SelektHuis werken? Stuur ons dan direct je motivatie en liefst met cv, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op. Als het werkt, dan is de koffie zo gepland!


Motivatie

Laat ons weten waarom je graag bij ons wilt werken en jij de geschikte kandidaat bent.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMagazijnmedewerker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheMakelaardij/Vastgoed
LocatieSneek, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://selekthuis.nl/vacatures/1643884/magazijnmedewerkersneek-parttime24u

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.