Medewerk(st)er Sfeer/Binnenpotterie Intratuin 12-04-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Medewerk(st)er Sfeer/Binnenpotterie Intratuin 12-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Medewerk(st)er sfeer/binnenpotterie

De functie:

Wij zijn op zoek naar een medewerk(st)er voor de sfeerafdeling voor 24 tot 32 uur per week die tevens verantwoordelijk is voor de binnenpotterie. Je bent een creatieve doener en in staat klanten goed te adviseren en te verrassen met inspirerende ideeen. Samen met je collega's zorg je dat de winkel er tiptop en er gevuld uitziet. In het najaar bouw je mee aan onze kerstafdeling.

Het profiel:

Je bent een enthousiast persoon met een commerciële instelling en op de hoogte van de laatste trends op het gebied van styling. Je hebt een relevante verkoopopleiding op minimaal MBO 2 niveau en hebt bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie. Vaste werkdagen zijn de maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Wil je 24 uur werken dan is dat ook mogelijk maar de zaterdag behoort dan wel tot je vaste werkdag.

Wij bieden:

Wij bieden een afwisselende parttime functie waar je al je creativiteit in kwijt kunt. Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Retail Non-food en de daarin opgenomen module voor tuincentra. Daarnaast ontvang je personeelskorting en een toeslag voor het werken op zon- en feestdagen.


  • Opleidingsniveau: MBO
  • Aantal uren: 24 - 32 uur
  • Locatie: Leeuwarden

Werken bij Intratuin

Helaas! geen passende vacature, maar wel blijven wij graag met jou in contact!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerkoopmedewerker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheDetailhandel
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.intratuin.nl/vacatures/312275-medewerkster--sfeerbinnenpotterie

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.