Medewerker Asset Management Medisch Centrum Leeuwarden 17-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Medewerker Asset Management Medisch Centrum Leeuwarden 17-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Huidige: Medewerker Asset Management MCL

Medewerker Asset Management MCL

Salaris €2391 - €3484

Arbeidscontract 32-36 uur per week

Opleidingsniveau mbo/hbo

Solliciteer tot en met 30 mei 2024

Salaris €2391 - €3484

Arbeidscontract 32-36 uur per week

Opleidingsniveau mbo/hbo

Solliciteer tot en met 30 mei 2024

Van thermometer tot een nieuw echoapparaat, van bloeddrukmeter tot een nieuwe operatietafel. Vanuit Asset Management begeleiden wij onze collega's in het MCL bij de aanschaf van medische apparatuur. Krijg jij energie van het werken in een team, waarbij je samen met je collega's aan de slag gaat met de verdere ontwikkeling van de afdeling? Heb jij een klantgerichte instelling en denk jij in oplossingen? Kom werken als medewerker Asset Management bij #teamMCL!

Jij bij MCL

Als medewerker Asset Management verleen je ondersteuning in het aanschaftraject van medische apparatuur en alles wat hierbij komt kijken. Jij zorgt voor de inrichting van het volledige aanschaftraject waarbij je de klant zoveel mogelijk ontzorgt. Wij werken intensief samen met de Medisch Instrumentele Dienst, afdeling Inkoop, andere interne ondersteuners én natuurlijk onze collega's in de zorg. Je hebt een coördinerende rol in zowel de organisatie als in de uitvoering van administratieve en organisatorische werkzaamheden. Je houdt je onder andere bezig met het doorlopen van aanschaftrajecten voor medische apparatuur waarbij oog is voor het veilig toepassen van medische technologie. Hiertoe is registratie van documentatie van essentieel belang. Daarnaast houd je je voor een aanzienlijk gedeelte bezig met contractbeheer.

Werken bij #teamMCL betekent:

  • Een vast dienstverband bij het MCL: je krijgt een aanstelling voor 32-36 uur per week. De functie is conform Cao Ziekenhuizen ingeschaald in FWG 40.
  • Arbeidsextra's: het MCL biedt 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Naast vakantieverlof, krijgt iedere medewerker een eigen extra verlofbudget (PLB). Medewerkers van het MCL kunnen gebruik maken van een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket.

Onze arbeidsvoorwaarden

Jouw afdeling en collega's

Als medewerker Asset Management kom je te werken met 6 andere collega's binnen het bedrijfsbureau Asset Management. Daarnaast werk je nauw samen de Medisch Instrumentele Dienst maar ook met andere disciplines zoals de Klinische Fysica, Inkoop en ICT.

Dit ben jij

Wij zoeken een collega met uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden. Je bent accuraat en je weet je werk goed te organiseren. Je hebt een proactieve werkhouding, kunt snel schakelen en doorziet de grote lijnen. Verder ben je stressbestendig en pas je je manier van werken aan als de situatie dit van je vraagt.

Jouw kennis en ervaring

  • Je hebt een afgeronde opleiding op mbo- of hbo-niveau.
  • Je hebt affiniteit en ervaring met projectmatig werken.
  • Ervaring met Excel (goed tot zeer goed) is een pré.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMedewerker Civiele Techniek
Indicatie salaris (min – max]2391 – 3484
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijmcl.nl/vacatures/medewerker-asset-management-mcl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.