Medewerker Marketing en Publiciteit Stichting IVGI&GREBEN 24-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Medewerker Marketing en Publiciteit Stichting IVGI&GREBEN 24-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Nieuws

Medewerker marketing en publiciteit (24 uur per week)

21 05 2024

Over ons:


Ivgi&Greben is een eigentijds dansgezelschap met internationale ervaring en dansers uit heel Europa. Onze expressieve en aardse bewegingsstijl daagt de grenzen van het menselijk lichaam uit en viert fysieke diversiteit. We brengen de urgentie van maatschappelijke thema's tot leven via dans, met als doel te inspireren en de wereld en ons publiek een spiegel voor te houden. Vanuit Leeuwarden reizen we als Fries gezelschap naar nationale en internationale podia. We dragen onze expertise over aan nieuwe generaties via talentontwikkeling en versterken de culturele infrastructuur in Friesland door samenwerkingen en evenementen. We organiseren participatieprogramma's en schooleducatie voor de Friese jeugd en ouderen, om de bevrijdende kracht van beweging en liefde voor dans te verspreiden.


Functie

Als medewerker marketing en publiciteit bij Ivgi&Greben speel je een cruciale rol in het promoten van het gezelschap, onze voorstellingen en het opbouwen van duurzame relaties met ons publiek. Je zult werken aan de ontwikkeling van communicatieplannen, PR-netwerken, publieksanalyses, en het beheren van ons relatiebeheersysteem. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen van het marketingbudget en het onderhouden van contacten met vormgevers, drukkers, pers, en fotografen. Je zult een contentkalender voor social media en ook de website beheren en deelnemen aan foto- en filmsessies.

Jouw profiel:

Ervaring in marketing, bij voorkeur in de podiumkunstsector.
Uitstekende communicatieve en organisatievaardigheden.
Creatief en met oog voor detail.
Zelfstandig, flexibel en proactief.
Vaardig met communicatietools en software.

Aanbod:

Een boeiende functie binnen een gepassioneerd dansgezelschap. Een inspirerende werkomgeving waarin creativiteit wordt aangemoedigd. Salaris volgens de CAO voor toneel en dans. Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Duur van de functie: We bieden een contract voor een jaar, met ingang van 1 oktober 2024. Met mogelijkheid tot verlenging van het contract. Hoe kun je solliciteren: Stuur jouw cv en motivatiebrief naar . Sollicitaties moeten uiterlijk 23 juni 2024 bij ons binnen zijn. Gesprekken vinden plaats op maandag 1, of dinsdag 2 juli. We kijken ernaar uit om samen te werken met een enthousiaste en toegewijde marketingmedewerker die ons kan versterken en ondersteunen in het bereiken van onze doelen.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMarketing Medewerker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheOverig
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://ivgi-greben.nl/medewerker-marketing-en-publiciteit-24-uur-per-week/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.