Meewerkend Adjunct-hoofd Kinderopvang Friesland 30-04-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Meewerkend Adjunct-hoofd Kinderopvang Friesland 30-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Meewerkend adjunct-hoofd gezocht voor onze IKC locatie Trianova in Leeuwarden

Adjunct-Hoofd IKC Trianova in Leeuwarden ± 20 tot 24 uur per week Leeuwarden

Houd jij van afwisseling in je werk? Ben jij een doorpakker en een verbinder en wil je werken op de groep afwisselen met een leidinggevende functie? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Enthousiast meewerkend adjunct-hoofd voorIKC locatie Trianova

Voor ± 20 tot 28 uur per week

De functie:

Als meewerkend adjunct-hoofd kinderopvang en BSO Trianova in Leeuwarden draag je de dagelijkse verantwoordelijkheid voor onze locatie. Naast je werk op de groep ben je coachend leidinggevende: samen met je team geef je met vorm aan het spelenderwijs ontwikkelen van de kinderen van 0-13 jaar. Jullie zorgen bovendien voor een goed contact met de ouders/verzorgers over de ontwikkeling, de opvoeding en verzorging van hun kinderen. Met o.a. partners uit het onderwijs werk je aan de ontwikkeling van een Integraal Kind Centrum. Je schept voorwaarden voor een positieve pedagogische omgeving en een plezierig werkklimaat. Je fungeert als verbinder tussen de overkoepelende organisatie van de Stichting Kinderopvang Friesland en de medewerkers en ouders van jouw locatie. Als een coachend leidinggevende signaleer je wat je het team nodig heeft om optimaal te functioneren en te ontwikkelen. Je legt verantwoording af aan je leidinggevende met betrekking tot het reilen en zeilen op jouw locatie.

Dit kun je verwachten

 • Een salaris o.b.v. 36 uur tussen € 2.818,- en € 3.762,- per maand (schaal 7, CAO Kinderopvang);
 • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering;
 • Uitstekende (secundaire) arbeidsvoorwaarden;
 • Toegang tot ons online platform SKF Academie, waar je scholingen en trainingen kunt volgen;
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract;
 • Werken in een informele organisatie waarbij er ruimte is voor jouw ontwikkeling en talent.

Dit ben jij

 • Je beschikt over een HBO-opleiding die relevant is voor de functie (of aantoonbaar werk- en denkniveau)
 • Je bent in het bezit van VVE & 3F of bent bereid deze te halen.
 • Je bent enthousiast, ondernemend, flexibel, zelfstandig en doortastend. Je bent positief ingesteld en houdt ervan om opbouwend samen te werken met je collega's.
 • In je afwegingen stel je het spelende en ontwikkelende kind centraal. Je kunt goed observeren en signaleren, om vervolgens samen met je team ontwikkelplannen te maken voor een optimale betrokkenheid van de kinderen.
 • Je bent in staat om je team te motiveren en samen verrijkende activiteiten te ontplooien op de locatie. Je hebt een gedegen pedagogische kennis en ervaring en inzicht in groepsdynamische processen.

Hier kom je te werken

IKC Trianova is een groeiende locatie met een PSZ, KDV en BSO. In deze functie ben jij de enthousiaste spil tussen tussen onderwijs en Kinderopvang Friesland. Je geeft samen met de directeur van het IKC leiding aan het IKC. Daarnaast werk je ook deels op de groep.

Bij IKC Trianova zijn we een VVE-locatie en werken we in een vast team. Onze opvang is een veilige, plezierige, liefdevolle omgeving waar de kinderen zichzelf kunnen zijn en zich thuis moeten voelen. Wij benaderen de kinderen daarom op een positieve manier. We werken met een vast dagritme en bieden structuur. En we doen mee aan alle IKC-activiteiten en feesten.

Stichting Kinderopvang Friesland verzorgt al sinds 1985 verspreid door heel Friesland kinderopvang. We bieden alle vormen van opvang: gastouderopvang, kinderopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang. Onze organisatie is open en flexibel en wij staan voor een prettige werksfeer.

Solliciteren bij SKF: zo gaat het in zijn werk!

Stap 2

Zijn we nieuwsgierig naar elkaar? Dan nodigen we je uit voor een eerste gesprek.

Stap 3

Denken we dat we kunnen matchen? Dan volgt er eventueel nog een gesprek.

Stap 4

Hebben we een klik? Dan doen we je een aanbod.
Je ontvangt je contract digitaal en je kunt digitaal jouw documenten inleveren.

Stap 5

Welkom! Je bent nu onderdeel van de SKF familie.

Contact

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met personeelszaken via telefoonnummer: . Je motivatie met CV mag je vóór 15 mei 2024 mailen naar: o.v.v. AH-Trianova

 • Vijverstraat 17, 8801 TT Franeker
 • Vraag? Neem dan hier contact met ons op

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelLocatiemanager
Indicatie salaris (min – max]2818 – 3762
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)20 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.kinderopvangfriesland.nl/vacatures/meewerkend-adjunct-hoofd-gezocht-voor-onze-ikc-locatie-trianova-in-leeuwarden/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.