Meewerkend voorman (V/M) Timing 23-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Meewerkend voorman (V/M) Timing 23-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Meewerkend Voorman man/vrouw gezocht in het hart van Bolsward! Bij Rentex, een dynamisch en groeiend bedrijf, zoeken we iemand die zijn/haar hand niet omdraait voor het leiden van een team in combinatie met dagelijkse operationele taken. Je hebt een neus voor techniek en logistiek en het werken met software is voor jou een fluitje van een cent. Met jouw ruime ervaring in een productieomgeving, ben jij een echte aanvulling op ons team. Jouw werkdagen zitten vol met uitdagingen en variatie. Tijdens het sturen van jouw team bied je ook waar nodig zélf de helpende hand: inkoop, voorraadbeheer, planning of een technische uitdaging. Multitasking gaat je gemakkelijk af en er zijn altijd genoeg taken om de dag vol energie af te sluiten. Solliciteer nu en wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons bruisende team!

Wij bieden:

- Marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;

- Bovenop je loon ontvang je een 13e maand;

- Vakantiegeld;

- Reiskostenvergoeding;

- Dynamische werkomgeving.

Wij vragen:

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en mensgerichte leider die verantwoordelijkheden durft te nemen voor de functie van meewerkend voorman/voorvrouw. Gaat het plannen en organiseren bij jou als vanzelf, en heb je een probleemoplossende en positieve houding? Heb jij kennis van Lean-principes, of ben je bereid hiervoor een opleiding te volgen? Voldoe je daarnaast aan de volgende eisen? - MBO+ werk- en denkniveau of een afgeronde MBO4 opleiding;

- Een aantal jaar werkervaring in een productieomgeving, waarbij technische affiniteit een vereiste is;

- Kennis van registrerende software programma’s en MS Office (Word en Excel);

- Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

- Goede communicatieve vaardigheden. Herken jij jezelf in bovenstaande? Solliciteer dan nu en ga het gesprek met ons aan!

Waar ga je werken:

Taking care together! Rentex is één van de grootste zelfstandige wasserijbedrijven van Nederland. Bij Rentex werken ca. 450 mensen met als doel samen te werken zodat het proces sneller, slimmer en beter gaat. Als gespecialiseerd bedrijf biedt Rentex een totaalpakket op het gebied van textielbeheer en het reinigen daarvan. Het gehele was proces komt aan de orde! Van het sorteren, wassen en drogen tot het strijken en vouwen van textiel uit de gezondheidszorg. Hierbij kan je denken aan lakens, kussenslopen en handdoeken, maar ook kleding van mensen in verzorgings- en verpleeghuizen.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMeewerkend Voorman Paddestoelenkwekerij
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)33 – 40
Contactgegevensrentex.bolsward@timing.nl , onbekend https://www.timing.nl/
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieBolsward, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.timing.nl/solliciteren/10AV152658/?utm_source=NVB&utm_medium=cpc&utm_campaign=alljobs

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.