MRI Laborant Ziekenhuis Nij Smellinghe 28-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. MRI Laborant Ziekenhuis Nij Smellinghe 28-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

MCL ziekenhuis Leeuwarden MBB'er aan het werk achter computer met meerdere beeldschermenLogo Werken bij MCL

MBB'er met MRI specialisatie MCL

Salaris €3434 - €4842

Arbeidscontract 32 uur per week

Opleidingsniveau hbo

Solliciteer tot en met 13 juni 2024

Salaris €3434 - €4842

Arbeidscontract 32 uur per week

Opleidingsniveau hbo

Solliciteer tot en met 13 juni 2024

Wil jij werken in het centrum Medische Beeldvormende Technieken (cMBT) met een belangrijke regio functie? Vind je het leuk om ten aanzien van hoogwaardige beeldvormende technieken, voor zowel diagnostische onderzoeken als therapeutische behandelingen patiënten verder te helpen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden een uitdagende baan aan op een van onze 3 MRI's, waaronder een 3 Tesla MRI. Kom werken bij #teamMCL.

Jij bij MCL

Als MRI laborant ben je onderdeel van het MRI team en werk je hoofdzakelijk op de MRI. Daarnaast ben je werkzaam op de algemene radiologie. Op den duur zal een tweede specialisatie tot de mogelijkheden kunnen behoren. Aanwezigheidsdiensten en bereikbaarheidsdiensten maken deel uit van je werkzaamheden.

Werken bij #teamMCL betekent:

  • Een baan in een ambitieuze werkomgeving met voldoende afwisseling en dynamiek.
  • Een vast dienstverband bij het MCL: je krijgt een vast contract voor minimaal 32 uur per week. De functie is conform Cao Ziekenhuizen ingeschaald in FWG 55.
  • Arbeidsextra's: daarnaast biedt het MCL 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Naast het vakantieverlof krijgt iedere medewerker een eigen extra verlof budget (PLB). Als medewerker van het MCL kun je gebruik maken van uniek arbeidsvoorwaardenpakket.

Jouw afdeling en collega's

Het centrum Medische Beeldvormende Technieken (cMBT) opereert in verschillende werkvelden zoals radiodiagnostiek, CT, angiografie, MRI, mammografie, echografie, nucleaire geneeskunde, radiofarmacie en medische fotografie.

Jouw kennis en ervaring:

  • Je het bezit van een hbo MBRT-diploma of hebt een vergelijkbare opleiding afgerond, daarnaast ben je in het bezit van een post-hbo opleiding MRI of bent bereid deze te volgen.
  • Je hebt enige jaren ervaring als MBB'er en recente ervaring met MRI.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelRadiodiagnostisch Laborant
Indicatie salaris (min – max]3434 – 4842
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheTelecom
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijmcl.sites.kirra.nl/vacatures/mbber-met-mri-specialisatie-mcl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.