Naval Architect/Constructor Trimm Design 30-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Naval Architect/Constructor Trimm Design 30-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Trimm

Naval Architect / Constructeur

Op onze constructieafdeling werken wij voor onze opdrachtgevers de ontwerpen van de jachtarchitect uit. Dit loopt uiteen van het maken van constructietekeningen tot het produceren van gewicht en stabiliteitsberekeningen ten behoeve van het keuringstraject. We produceren deze tekeningen en berekeningen met 2D/3D software zoals Autocad, Rhino, Hullscant en Maxsurf.

Wie zijn wij

Trimm is een ontwerp- en engineeringsbureau wat zich met name richt op de luxe jachtbouw. Opgericht in 2008, bestaat ons enthousiaste team inmiddels uit ruim 50 personen die zijn verdeeld over verschillende afdelingen op ons kantoor in Leeuwarden. We streven naar een goede balans tussen werk en privé door flexibele werktijden en een ruim aantal vakantie dagen. Trimm is een plek waar werknemers zich kunnen ontwikkelen en kunnen uitblinken in hun werkzaamheden.

Wij zoeken

Een doorzetter met affiniteit in de techniek. Een goede kennis van Naval Architect berekeningen en sterkteberekeningen is een plus maar niet vereist. Je bent iemand die op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen en graag meedenkt over hoe we daarin mee kunnen gaan. Je hebt minimaal een afgeronde maritieme of werktuigbouwkundige opleiding.

Wat Ga Jij Doen

Als beginnend Naval Architect/Constructeur gaan we je meenemen in de wereld van de luxe jachtbouw en afhankelijk van jouw ervaring word je begeleid door een collega die je alle kneepjes van het vak leert. Je zult persoonlijke groei doormaken door kennis op te doen in het maken van berekeningen en/of het modelleren van een onderwaterschip.

Zie je jezelf als een ervaren Naval Architect/Constructeur en ben je bekend met één van de bovenstaande software pakketten? Ook dan willen we je graag uitnodigen voor een kopje koffie en maken wij graag kennis met jou. Als Naval Architect/Constructeur werk je technische specificaties uit en stel je ontwerpen op. Je bent verantwoordelijk voor verschillende soorten berekeningen zoals snelheid-vermogen, weerstand, gewicht en de stabiliteit.

Wij Bieden


Een uitdagende baan bij het meest diverse engineeringsbureau in de jachtbouw! Je komt terecht in een organisatie waar wordt gewerkt aan bijzondere en technisch vraagstukken van de luxe jachtbouw.

 • A challenging job in the world of luxury yacht building
 • Een jaarcontract, met de mogelijkheid tot een vast contract.
 • Afhankelijk van je relevante achtergrond een salaris tussen de € 2.400,- en € 4.000,- bruto/maand (voltijd, 40 u/w)
 • Diverse trainingen
 • 30 vakantiedagen (240 uur) per jaar.
 • Flexibele inloop: Je begint tussen 7:00 en 9:00 's morgens
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • Een actieve personeelsvereniging
 • Opportunities for personal growth and development
 • An appropriate salary, depending on knowledge, position and experience
 • Secondary employment conditions in consultation.

ENGINEERING OP HET HOOGSTE NIVEAU

Geinteresseerd?

Stuur een mail naar of bel met om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelNaval Architect
Indicatie salaris (min – max]2400 – 4000
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheMaritiem
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://trimmdesign.com/job/naval-architect-constructeur/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.