Officemanager Projectbureau Provincie Fryslân 08-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Officemanager Projectbureau Provincie Fryslân 08-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Fergrutsje kontrast

Fergrutsje tekst

Logo Provincie Fryslan
 1. Officemanager projectbureau Streekwurk Noordwest, Franeker

Wij werken samen aan een
mooi en sterk Fryslân
Wy binne provinsje Fryslân. Wa bisto?

Provincie Fryslân
Provinsje Fryslân

Werken bij de provincie Fryslân betekent werken bij een ambitieuze organisatie. Met ruim 1.000 collega's maken we Fryslân mooi en sterk. Het resultaat voor de Friese samenleving staat voorop en daarnaast staat het werkgeluk van onze medewerkers centraal. Persoonlijke ontwikkeling, vitaliteit, teamwerk en waardering zijn daarbij belangrijk. We werken in een moderne organisatie waar het resultaat voorop staat en samenwerking vanzelfsprekend is.

Streekwurk is een organisatie gepositioneerd tussen mienskip en Friese overheden. Wij verbinden de wensen van de streek met de plannen van Friese overheden. We maken lokale initiatieven mogelijk met provinciale middelen en helpen provinciale ambities te realiseren met lokale initiatieven. We werken samen en adviseren (vooral) over de volgende thema's: Wonen en voorzieningen, Landschap en Natuur, Recreatie en Ondernemen, Cultuur en maatschappij.

Een functie met impact
In funksje mei betsjutting

Provincie Fryslân ondersteunt de plattelandsontwikkeling en leefbaarheid in de vijf regio's door de uitvoeringsorganisatie Streekwurk, met het projectbureau Franeker in regio Noordwest als uitvoerende entiteit. Dit bureau faciliteert verschillende subsidieregelingen ter ondersteuning van de leefbaarheid en plattelandsontwikkeling. In Noordwest Fryslân werken Wetterskip Fryslân, de Provincie en de Friese gemeenten nauw samen, voornamelijk binnen de Regiodeal Noordwest Fryslân, met een eigen projectorganisatie waarbij projectbureau Streekwurk een ondersteunende rol speelt.
Binnen het team van regio Noordwest is er een vacature voor officemanager waarbij de focus ligt op secretariële, administratieve, organisatorische en financiële ondersteuning van het bureau. Kom jij ons team versterken en wil je bijdragen aan een mooi en sterk Fryslân?

Het werk in de praktijk
It wurk yn de praktyk

Je gaat aan de slag als officemanager bij het projectbureau van Streekwurk, deels op het provinciehuis en deels in de regio's, waaronder Noordwest Fryslân met een kantoor in Franeker. Je bent specifiek werkzaam voor het projectbureau in Franeker. Je bent het eerste aanspreekpunt voor mensen die contact opnemen met het projectbureau en je werkt nauw samen met projectadviseurs. Je leidt vragen naar de juiste persoon en handelt ze af indien mogelijk. Ook organiseer je vergaderingen, verzorg je voorbereiding en verslaglegging.
Hiernaast stel je de jaarplanning op, bereidt de bijeenkomsten voor, maakt heldere verslagen en concept persberichten. Daarnaast beheer je het geautomatiseerde projectregistratiesysteem, ondersteun je het team in publiciteit en communicatie, lever je gegevens aan voor jaarverslagen en archiveer je IMF-gerelateerde documentatie.

Goed om te weten!
De adviescommissie- en bijeenkomsten vinden 's avonds plaats, wat betekent dat je minstens zes keer per jaar beschikbaar moet zijn in de avonduren.

Wie ben jij?
Wa bisto?

Jij bent een proactieve en communicatief sterke collega die anderen ontzorgt en enthousiast samenwerkt. Met een flexibele instelling werk je zelfstandig, waarbij je uitblinkt in planning en organisatie, terwijl je toch nauwlettend afstemt met teamleden. Jouw enthousiasme en diplomatieke aanpak maken je stressbestendig en tactvol in elke situatie. Hiernaast:

 • Beschik je over mbo werk- en denkniveau;
 • Ben je een digitaal vaardig persoon;
 • Kun je Fries goed verstaan, spreken en schrijven.

Wat bieden wij
Wat biede wy

Je stapt in een uitdagende rol waarbij je met ons werkt aan het leef geluk in de streek, door gebiedsgerichte projecten en initiatieven. Verder is er binnen provincie Fryslân veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Hiernaast krijg je:

 • Salaris van minimaal €2.448,23 en maximaal €3.439,83 (schaal 7) bruto per maand, bij een 36-urige werkweek, afhankelijk van ervaring en opleiding;
 • Boven op je salaris ontvang je 22% individueel keuzebudget. Dit individueel keuzebudget kun je bijvoorbeeld inzetten voor extra verlof, fietsplan, bedrijfsfitness, lidmaatschappen van vakbonden, of gebruiken als extra spaarpot;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget van € 5.000;
 • Een jaarcontract voor 16 uur met uitzicht op verlenging tot en met 1 juli 2028;
 • Vergoeding woon-werkverkeer voor fietsers en treinreizigers. Kom je met de auto? Dan hebben we een plekje voor je gereserveerd in de nabijgelegen parkeergarage;
 • Een informele en persoonlijke werksfeer, met veel ruimte voor eigen inbreng, en goede doorgroeimogelijkheden.

Reageren
Reagearje

Pas je in dit profiel en is je belangstelling gewekt? Dan ontvangen wij graag je CV en motivatie uiterlijk maandag 20 mei 2024. Graag laten we je alvast weten dat we tijd hebben gereserveerd in onze agenda voor de gesprekken op donderdag 23 mei 2024.


Mear ynformaasje

Als je nog vragen hebt over deze functie kun je contact opnemen met Nynke van der Hoef, Teammanager FPLG Veenweide, via of mail naar , of met Lia van Dijk, senior adviseur, via of mail naar . Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met , , via of mail naar .

Daarom is tweetaligheid bij provincie Fryslân een basisprincipe.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSecretaresse
Indicatie salaris (min – max]2448 – 3439
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieFraneker, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.fryslan.frl/officemanager-projectbureau-streekwurk-noordwest-franeker

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.