Operator, 5 ploegen Randstad 16-04-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Operator, 5 ploegen Randstad 16-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Functieomschrijving

Ben je een ervaren operator en werk je graag op een duurzame en milieuvriendelijke manier? Dan hebben we een gave baan voor jou! Voor Lankhorst in Sneek zijn we op zoek naar meerdere ervaren operators. In deze functie houd je je voornamelijk bezig met het recyclen van plastic en ga je bezig met het maken van nieuwe producten zoals: steigers, walbeschoeiing, treinbielzen en nog veel meer! Je gaat aan het werk in een 5 ploegendienst en tekent voor een baan met toekomstperspectief. Nieuwsgierig? Lees vooral verder en dan spreken we elkaar gauw!

wat bieden wij jou
 • Een bruto maandsalaris tussen € 2.450 en € 2.770
 • Baan met toekomstperspectief
 • Werken in een 5 ploegendienst
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Vaste ploegentoeslag van 28%
 • Personeelsfeestjes
wie ben jij

Je bent een aanpakker, ziet het werk liggen en gaat zelfstandig te werk. Ook vind je het leuk om je kennis te delen met anderen en help je je collega's graag verder.

Verder beschik je over:

 • MBO 3/4 werk- en denkniveau.
 • Goed technisch inzicht.
 • De interesse om mee te denken over hoe processen geoptimaliseerd kunnen worden.
 • Collegialiteit, je draagt graag bij aan een goede werksfeer.
 • Inlevingsvermogen, je kunt je vinden in de 3 kernwaarden van Lankhorst: betrouwbaarheid, innovatie en duurzaamheid.
 • Leergierigheid, je wilt jezelf blijven ontwikkelen en staat open voor interne opleidingen en/of cursussen.
wat ga je doen

In de functie van operator bij Lankhorst is geen dag hetzelfde. Je werkt met veel machines die allemaal een ander product produceren. Dit betekent dat je veel kennis gaat opdoen en jezelf kan blijven ontwikkelen. Je werkt mee aan het verduurzamen, door nieuwe producten van gerecycled of nieuw plastic te maken. Binnen Lankhorst hangt een goede sfeer en krijg je wanneer je je werk goed doet, veel vrijheid. Heb je een goed idee? Deel dit met je collega's en help Lankhorst verder met het optimaliseren van haar processen.

Hoe ziet een werkdag bij Lankhorst er nu uit?

Gedurende je dienst sta je veelal alleen bij een machine. Je stelt machines op de juiste manier in en lost storingen op. Verder ben je druk bezig met het afwerken van het product en stapel je deze op pallets.

Naast dat je verantwoordelijk bent voor het goed laten verlopen van het productieproces, houd je je ook bezig met het controleren van de kwaliteit van het product en het schoonhouden van je werkomgeving.

waar ga je werken

“Inspireer de wereld met duurzaam kunststof! Lankhorst Engineered Products: deskundig door innovatie en ruim 200 jaar vakmanschap, betrouwbaar door te doen wat ze zeggen, zorgzaam door talent samen te brengen en te streven naar een wereld waarin onze kunststof oplossingen een circulair leven krijgen. Van duizenden duurzame spoorbielzen, pijpleidingbescherming tot veilige staalopslagsystemen of boogbruggen, ze zorgen met een hart voor recycling wereldwijd voor de juiste hoogontwikkelde kunststof oplossingen. Dit doe je niet alleen, maar samen met jouw trotse vakkundige collega’s en kennispartners in Nederland, en velen daarbuiten!”

Werken bij Lankhorst betekent meebouwen aan een schoner milieu, de producten passen in een duurzame omgeving en dat is de toekomst!

sollicitatie

Zeg jij ja tegen deze nieuwe baan? Laat je sollicitatie achter en we nemen op korte termijn contact met jou op. Tot snel!

#vastebaan #technieknoordoost

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelOperator Productie Metaaladditieven
Indicatie salaris (min – max]2770 – 2770
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensbea.veenstra@nl.randstad.com , 06-18262422 onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieSneek, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/CjZVD9C21K4s9C2ccoE0

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.