Operator Huhtamaki Nederland 15-04-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Operator Huhtamaki Nederland 15-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

He, ervaren Operator, wij zijn op zoek naar jou!
3,2 miljoen kilo plastic zwerft er in onze oceanen rond. Huhtamaki pakt dit probleem aan door haar producten te maken van oud papier, een hernieuwbare grondstof. Als Operator bij Huhtamaki speel jij een cruciale rol in dit proces. Je bedient en bewaakt de machines, voert kwaliteitscontroles uit, lost storingen op en draagt bij aan een veilige werkomgeving. Zo help je mee om de plasticvervuiling tegen te gaan én maak je van de wereld een duurzamere plek.
Een eierdoosje. Grote kans dat in jouw huis ook één of meerdere te vinden zijn. Een op het oog simpele verpakking, maar eigenlijk een prachtig, sterk en duurzaam product. En de kans is best groot dat het eierdoosje dat jij in huis hebt, gemaakt is in Franeker, bij Huhtamaki. Deze en alle andere producten die Huhtamaki maakt, zijn van oud papier. Van de maaltijdverpakking in de supermarkt tot de koffiehouder bij de fastfoodketen; overal kom je de duurzame producten van Huhtamaki tegen. Hoe tof is het om onderdeel te worden van dit proces!

Als operator bij Huhtamaki zorg je ervoor dat de machines voor de producten soepel lopen. Zo ook vandaag: Je bent bezig met een kwaliteitscontrole van een machine en ontdekt een probleem. Jij weet als geen ander hoe je de oorzaak kunt achterhalen. Niet veel later ben je er dan ook achter: een kapotte sensor. Je weet het probleem snel op te lossen, waarna de machine en het proces weer verder kunnen. Je bent trots op je werk als operator; je werk draagt bij aan een betere wereld en jouw collega’s hebben dezelfde passie door duurzaamheid. 

Over de functie 

 • Je bedient en bewaakt de productiemachines voor o.a. eierdozen en andere verpakkingen.
 • Je voert kwaliteitscontroles uit om de kwaliteit van de producten te waarborgen.
 • Je lost technische storingen op en onderhoudt machines en installaties.

Waar ga je werken?
Wij zijn Huhtamaki Franeker en we zijn een van de grootste Molded Fiber fabrieken van ons concern. Binnen onze fabriek wordt oud papier verwerkt en getransformeerd naar andere producten, zoals eierdoosjes, bekertrays en andere industriële verpakkingen. 
Huhtamaki is actief in 37 landen en heeft ruim 19000 medewerkers. Bij Huhtamaki draait alles om innovatie, duurzame innovatie! Niet alleen omdat onze klanten en eindgebruikers uit de wereldwijde retailmarkt hier iedere dag om vragen, maar ook omdat wij zelf streven naar een wereld met duurzaam verpakkingsmateriaal. Een goed voorbeeld is ons Fresh project, waarin wij een volledig composteerbare verpakking voor kant-en-klaarmaaltijden hebben ontwikkeld. En het mooiste: deze verpakking zorgt voor 82% minder CO2-uitstoot en geen plastic afval. Het verschil maken, daar zijn we trots op! 

Herken jij jezelf in de volgende punten? 

 • Je hebt minimaal een MBO2-diploma Proces en/of Mechanisch Operator.
 • Je hebt ervaring met werken in een productieomgeving.
 • Je hebt goede technische vaardigheden.
 • Je werkt nauwkeurig en hebt oog voor detail.
 • Je bent een echte teamplayer.
 • Je bent flexibel en kunt goed werken in 5-ploegendienst.
 • Je bent stressbestendig en kunt goed omgaan met onverwachte situaties.

Ja? Reageer dan direct!

Wat krijg je van ons?

We bieden jou een uitdagende en afwisselende functie in een internationale organisatie. We dagen je uit om jezelf te ontwikkelen en mee te groeien met onze organisatie. Je gaat aan de slag in 5 ploegen, wat inhoudt dat fulltime 33,6 uur per week is. Voor het harde werken word je overigens goed beloond, we kennen een mooi pakket arbeidsvoorwaarden met een prima salaris.

 • Startsalaris: €3565, - (incl. ploegentoeslag);
 • Na het voltooien van de interne opleidingen groeit je salaris al naar: €3840,- (incl. ploegentoeslag);
 • 8% vakantiegeld;
 • Reiskostenvergoeding van €0,21 ct/km;
 • 168 vakantieuren;
 • Goede opleiding- en doorgroeimogelijkheden. 

Acquisitie
Voor al onze vacatures werken wij intensief en exclusief samen met Effectus-HR. Door de expertise die we hiermee in huis hebben, zijn wij ervan overtuigd dat we voor deze vacature een meer dan geschikte kandidaat gaan vinden. Ongevraagd kandidaten voorstellen wordt daarom niet op prijs gesteld. Huhtamaki Nederland aanvaardt geen ongevraagde hulp van bureaus. Toegestuurde cv’s door bureaus, zonder zoekopdracht van de afdeling HR, worden gezien als eigendom van Huhtamaki Nederland. Er zal geen vergoeding worden betaald in geval de kandidaat ingehuurd wordt door Huhtamaki Nederland als gevolg van deze verwijzing of via andere middelen. 

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelOperator Vezelverwerking
Indicatie salaris (min – max]3565 – 3840
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)33 – 34
Contactgegevensonbekend , 625355627 onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieFraneker, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijhuhtamaki.com/solliciteren?solnr=885&utm_medium=jobboards&utm_source=nvb&utm_campaign=Operator_EFG01593_&utm_id=EFG01593

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.