Operator UBN Uitzendbureau 07-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Operator UBN Uitzendbureau 07-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Wat ga je doen?

Je krijgt veel verantwoordelijkheid. Als operator zorg je voor een gestroomlijnd proces van de werkende machines. Je bent degene die storingen constateert en waar mogelijk deze ook zelf oplost. Het einddoel is om producten te maken die volledig aan alle kwaliteitseisen voldoen. Zodat de klant hier uiteindelijk de lekkerste producten van kan maken.

Je taken en verantwoordelijkheden bestaan onder andere uit:

 • Je voert de benodigde voorbereidingen uit, zoals het afstellen van machines en het aanvoeren van benodigde (hulp- en) grondstoffen.
 • Je meldt storingen of het niet helemaal juist functioneren van het apparatuur en machines aan je leidinggevende. Kleine storingen verhelp je zelf. Grote storingen lost de technische dienst op.
 • Je neemt productiemonsters voor de kwaliteitscontrole.
 • Je signaleert mogelijke verbeteringen.
 • Je onderhoudt machines en zorgt ervoor dat de machines en werkplekken schoon zijn tijdens en na het productieproces. 

Na goed ingewerkt te zijn en wanneer je alles onder de knie hebt krijg je steeds meer verantwoordelijkheden. Hoe leuk is het als je op een gevend moment nieuwe medewerkers, uitzendkrachten en stagiaires gaat inwerken!

Jouw kwaliteiten

Wat we van je vragen als operator:

 • Je beschikt over MBO 4 werk- en denkniveau.
 • Je hebt al eerder gewerkt in een soortgelijke functie.
 • Je voert je werk goed uit zonder ondersteuning of toezicht van anderen.
 • Je bent bereid te werken in twee ploegen.
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift.

Wat krijg je ervoor terug?

Vind je het leuk om je bezig te houden met het instellen, bedienen, controleren en bijsturen van machines als operator? Je kan per direct aan de slag als operator in de foodindustrie in Vlaardingen. Als operator ben je verantwoordelijk voor één of meer (productie) processen. Je stuurt bij of grijpt in, daar waar het nodig is, zodat het eindproduct aan alle eisen voldoet. Het gaat om een functie in twee ploegen met een salaris tussen de 2500 en 2700 euro bruto per maand. Het is een zelfstandige, uitdagende en veelzijdige functie met ruimte voor eigen inbreng. Je kan groeien in je salaris. Daarnaast kom je terecht in een leuk team, waarbij je informeel en actief met elkaar samenwerkt.

Wat krijg je ervoor terug?

 • Je gaat werken in een twee ploegendienst. Bovenop je uurloon van tussen de 14,50 en 16,00 euro per uur nog eens 12% extra.
 • Een functie voor langere tijd met uitzicht op vast dienstverband.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Verschillende opleidingsmogelijkheden om je functie nog beter uit te kunnen voeren.

Goed om te weten. De tijden van de ploegendienst zijn als volgt: ochtend (06:00 tot 15:00) en avondploeg (14:30 tot 23:15). Het is dus van belang dat je in de buurt van Vlaardingen woont of in het bezit bent van eigen vervoer.

Waar ga je werken?

Het bedrijf waar je komt te werken produceert bakkerij-grondstoffen. Een professioneel familiebedrijf dat zowel nationaal als internationaal actief is. Enkele voorbeelden van producten zijn: banketbakkersspijs, amandelspijs, broodmix en oliebollenmix.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelOperator Productie Metaaladditieven
Indicatie salaris (min – max]2500 – 2700
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensangela@ubnuitzendbureau.com , onbekend https://www.ubnuitzendbureau.com
Type contractVast
BrancheTransport/Opslag/Distributie
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.