Operators Bakery Sweets Center 02-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Operators Bakery Sweets Center 02-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Het bedrijf heeft zeven bakkerijen, waar vanuit dagelijks bijna 1000 winkels voorzien worden van brood. Wil jij deel uitmaken van dit broodjesnetwerk? En dagelijks de geur van vers brood tot je nemen? En niet geheel onbelangrijk: medeverantwoordelijk zijn voor heerlijk vers brood dat dagelijks door heel Nederland op de ontbijt- en lunchtafel belandt?

Coördinator in- en doorstroom (38u)

In deze functie ben jij degene die gekwalificeerde medewerkers vindt voor de Goedhart-bakkerijen. Je bent het eerste contact van de kandidaten en je zorgt voor een fijn inwerktraject.

Operator productie - bakkerij (38u)

Op papier ben je een operator productie, maar in de praktijk voel je je een echte bakker. Met twee andere bakkers ben je verantwoordelijk voor een productielijn van maar liefst 100 meter. Je zorgt voor een goed verloop van het bakproces. Je controleert, decoreert en bakt. En natuurlijk zie je toe op een goede hygiëne.

Operator inpak (38u)

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het instellen, monitoren en bijstellen van het volledige inpakproces aan een lijn.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelOperator Inpak
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://bakerysweetscenter.nl/vacatures-bakkerij-goedhart-dringend-op-zoek-naar-operators/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.