Orthopedagoog-generalist ZZP Maandag 23-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Orthopedagoog-generalist ZZP Maandag 23-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Over de functie

Als orthopedagoog-generalist zzp speel je een cruciale rol in het begeleiden en ondersteunen van kinderen, jongeren en volwassenen met complexe gedrags- en ontwikkelingsproblematiek. Je werkt samen met multidisciplinaire teams en draagt bij aan het opstellen van behandelplannen en interventies. Je voert diagnostisch onderzoek uit en biedt individuele begeleiding en therapie. Daarnaast geef je advies aan ouders, verzorgers en andere betrokken professionals.

Wij luisteren naar jouw wensen en ambities en zorgen voor een afwisselende invulling van jouw carrière. We gaan samen op zoek naar mooie opdrachten die bij jou passen. Dit kunnen tijdelijke functies zijn maar ook zeker voor langere perioden. 

Wat bieden wij

  • Het tarief is in overleg met jou
  • Vanuit een projectovereenkomst als ZZP'er bij Maandag® kun je diverse opdrachten vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. Zo kun jij de arbeidsmarkt verkennen en in korte tijd meer ervaringen opdoen.
  • Een inspirerende werkomgeving waarin je kunt groeien en bloeien.
  • Ruimte voor jouw ideeën en initiatieven. 

Functie eisen

  • Afgeronde masteropleiding in de orthopedagogiek aangevuld met een postmaster opleiding orthopedagoog-generalist
  • Inschrijving bij de Kamer van Koophandel als ZZP’er.
  • Flexibel, zelfstandig en ondernemend.
  • BIG geregistreerd 

Over het bedrijf

Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij hun capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin ze hun talenten kunnen benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan brengen mensen elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Hebben ze zin om dingen aan te pakken. En krijgen ze dingen gedaan. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Orthopedagoog-generalist ZZP die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelOrthopedagoog
Indicatie salaris (min – max]4060 – 6620
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)16 – 36
Contactgegevensdemi.rooze@maandag.nl , #ERROR! https://www.maandag.nl
Type contractZZP
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108217747?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.