Pedagogisch Medewerkers Stichting Cajas 12-04-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Pedagogisch Medewerkers Stichting Cajas 12-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Tussenschoolse opvang (TSO) / pleinwacht is van belang om de pauzes van de leraren goed geregeld te hebben. Het is nodig om tijdens het overblijven een plezierige sfeer te creëren waarin voor kinderen voldoende tijd is om ontspannen te eten en te spelen.
Meestal werken er vrijwilligers op de tso / als pleinwacht, soms pedagogisch medewerkers. Het aantal medewerkers dat wordt ingezet, is afhankelijk van de groepsgrootte.
Als vrijwilliger ontvang je een vrijwilligersvergoeding per keer dat je aanwezig bent.
Cajas biedt haar medewerkers mogelijkheden tot scholing.
Het is goed te weten dat er voor elke locatie een contactpersoon is die je kan ondersteunen bij vragen, knelpunten of problemen.

Wat houdt het werk in: Het begeleiden van een groep kinderen (tussen 4 en 12 jaar) tijdens het eten en tijdens het buitenspelen of korte activiteiten (spelletje, knutselen, tekenen/kleuren). Dit is in het geval van TSO.
Wordt de vrijwilliger ingezet als pleinwacht dan eten de leraren zelf met de kinderen en begeleid de pleinwacht de kinderen tijden het buitenspelen.

Wanneer: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Niet in schoolvakanties.


Ervaring met (groepen) kinderen is een pré.
Een goede beheersing van de Nederlandse taal is vereist. Het is belangrijk dat je het leuk vindt om met kinderen om te gaan.

Heb je interesse? Stuur dan een email naar .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBegeleider
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheOverig
LocatieTjerkwerd, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttp://www.cajas.nl/main.php?obj_id=60464024

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.