Persoonlijk Begeleider Domum Zorg 18-04-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Persoonlijk Begeleider Domum Zorg 18-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Wij zijn op zoek naar een persoonlijk begeleider!

Vind je het leuk om met jongeren om te gaan? En ze te begeleiden? En wil je werken bij de leukste werkgever met de leukste collega's van Friesland? Dan is dit je kans!

Waar ga je werken

Je gaat werken bij Domum Zorg in Leeuwarden op een Beschermd Wonen locatie of bij Thuis Basis. Je werktijden zijn tussen 7 uur 's ochtends en 22 uur 's avonds.

Wie zijn wij: Missie/visie/kernwoorden Domum Zorg

Domum Zorg wil de beste hulpverlener zijn in Friesland met de prettigste woon- en werkomgeving. Wij richten ons op jong volwassenen met een psychotische kwetsbaarheid, PTSS of andere psychiatrische problemen in de leeftijd van 18 tot 28 jaar die in staat zijn om binnen een paar jaar zelfstandig te wonen. Door op een betrokken en adequate manier te ondersteunen en te trainen willen we de bewoners in staat stellen om zelfstandig om te leren gaan met hun problematiek, te normaliseren en weer te participeren in de maatschappij.

Domum Zorg biedt met professionele, zelfstandige, kleine en flexibele teams zorg op maat. Domum Zorg is een lerende organisatie die wil blijven ontwikkelen en professionaliseren. Er wordt samengewerkt met het netwerk van de jong volwassenen en met andere betrokken hulpverleners waardoor iedereen samenwerkt aan de doelen die de jong volwassene wil bereiken.

De directie, medewerkers en bewoners staan achter de kernwoorden en zien dit als de basis van samenwerken.

 • Samen
 • Veilig
 • Flexibel
 • Doelgericht
 • Betrouwbaar

Domum cultuur

Wij willen dat iedereen die betrokken is bij Domum Zorg zijn/haar sterke kanten en vaardigheden kan ontdekken, ontwikkelen en laten zien. Dit kan alleen in een veilige omgeving, waar je jezelf kunt en mag zijn. Waar respect voor iedereen is. Dit geldt voor medewerkers en bewoners.

Wat ga je doen

Als persoonlijk begeleider (pb-er) ben je verantwoordelijk voor het geven van passende begeleiding aan de jongeren tijdens het traject binnen Domum Zorg. Het doel is een zo zelfstandig mogelijk leven voor de jongere te bereiken en zoveel mogelijk de zelfredzaamheid te stimuleren. Onze jong volwassenen wonen beschermd of in hun eigen woning en kunnen 24 uur per dag gevraagd of ongevraagd hulp en zorg krijgen. Iedere bewoner bewandelt hierin zijn eigen weg en bepaalt zijn eigen snelheid.

Als pb-er help je de jongeren met alle voorkomende hulpvragen. Je stelt zorgplannen op, met hierin haalbare doelen, voor de aan jou toegewezen bewoners. Je stuurt de andere begeleiders aan, zodat de bewoners de ondersteuning krijgen die nodig is, om zo snel en zo zelfstandig mogelijk te kunnen participeren in de maatschappij.

Je bent ook verantwoordelijk voor de sfeer in de gezamenlijke ruimte en bent het eerste aanspreekpunt voor alle bewoners die daar langs komen. Je geeft invulling aan de zorgverlening in de gezamenlijke woonruimte binnen Domum Zorg. Je bent flexibel inzetbaar. Onregelmatig werken hoort bij deze functie.

Je benadert andere disciplines binnen en/of buiten Domum Zorg voor advies en ondersteuning ten behoeve van de bewoners waar jij verantwoordelijk voor bent.

Wat vragen wij

 • Een afgeronde relevante opleiding op HBO-niveau. (Bijvoorbeeld Social Work of HBOV)
 • Kennis van intermenselijke verhoudingen
 • Ervaring met begeleiden van mensen met psychotische kwetsbaarheid is een pré
 • Bij voorkeur iemand die woont in Leeuwarden

Wat bieden wij

Een leuke afwisselende functie met de leukste collega's van Nederland. Domum Zorg investeert in zijn medewerkers en vindt "jezelf zijn" de basis voor een fijne samenwerking. Domum Zorg scoort in het medewerker tevredenheid onderzoek een 8.4!

De vacature is voor 32 uur per week. Wij schalen in volgens de GGZ CAO.

Solliciteren?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie?

Wil je solliciteren?

 • Selectie motivaties en CV's
 • Kennismakingsgesprek
 • Sollicitatiegesprek
 • Contract tekenen

P.S. Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


 1. Dit formulier staat onderaan deze pagina (daarmee kun je echter geen bijlagen meesturen).
 2. Email
  Stuur je mail naar
 3. Briefpost Stuur je brief aan HRM Domum Zorg, Zuidergrachtswal 22, 8933 AE Leeuwarden

Opleiding(en) en diploma's *

Jaren (relevante) werkervaring *

Over Domum Zorg

Het team

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPersoonlijk Begeleider
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.domumzorg.nl/over-domum-zorg/vacature-persoonlijk-begeleider/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.