Productmanager Films & Series Stagiair(e) Source 1 Media 11-04-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Productmanager Films & Series Stagiair(e) Source 1 Media 11-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Blog

Source 1 Media / Blog / Productmanager Films & Series Stagiair(e) Gezocht

apr 11

Uitgever en distributeur Source 1 Media is op zoek naar een gemotiveerde productmanager films & series stagiair(e) om op onze films & series afdeling stage te lopen. Kom jij ons product- en marketingteam versterken?

Het is vanaf mei 2024 weer mogelijk om stage te komen lopen voor deze functie.

Over Source 1 Media

Vanuit het Source 1 Media kantoor in Leeuwarden zijn wij op meerdere vlakken van media actief. Wij brengen aangekochte tv-series, documentaires, films en lifestyle content uit op digitale platforms als Amazon Prime, Videoland, Youtube, Pathe Thuis en Netflix maar ook fysiek op DVD en Blu-ray. Voorbeelden van onze film releases zijn: Parasite, De Slag om de Schelde, De Veroordeling en Knor.

Daarnaast zijn wij ook actief op het gebied van audio. Zo distribueren wij content van grote artiesten zowel fysiek op vinyl en cd als ook digitaal naar partijen als Spotify, Deezer, Amazon en Apple music.

Ten derde bouwen we ook samen met externe mediabedrijven aan de FEAR channel. Dit is een betaald streaming platform op Amazon Prime waar voornamelijk horrorfilms op worden gepubliceerd.

Functieomschrijving

Als stagiair(e) ga je ons helpen met het opzetten en uitvoeren van plannen op het gebied van productmanagement, marketing en sales. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verzamelen en maken van content voor onze websites, aan het up-to-date houden van onze social media kanalen, Youtube kanalen en het maken van nieuwsbrieven, zowel voor zakelijke klanten als voor consumenten. Je leert daarbij van alles over de distributie van films & series, zowel fysiek als online distributie.

Daarnaast ga jij je bezighouden met ons horrorkanaal op Amazon Prime, FEAR. Hier help je de productmanager films & series met de aanlevering van het juiste materiaal naar Amazon Prime en help je mee met het uitdenken van marketingcampagnes. Hiernaast zijn er vele andere mogelijkheden binnen ons team om jezelf verder te ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan administratieve werkzaamheden in Excel, presentaties maken, beeldbewerking en/of acquisitie van nieuwe klanten.

Zoek jij een uitdagende, gevarieerde stageplek in de media waar jij echt een bijdrage kunt leveren, dan is dit je kans.

Wat vragen wij?

 • Je volgt een HBO Opleiding (Media Management / Nieuwe Media / Informatie Management / Marketing / Communicatie / Commerciële Economie of vergelijkbaar)
 • Affiniteit met films, series & nieuwe media
 • Enthousiast en Creatief
 • Kan zelfstandig en planmatig werken
 • Flexibel en kan werken met deadlines
 • Commerciële instelling
 • Affiniteit met social media en creëren van content
 • Goede kennis Nederlands en Engels in woord en geschrift

Wat bieden wij jou?

 • Stageperiode: minimaal 15 weken
 • Invulling: fulltime of parttime voor minimaal 32 uur per week
 • Vergoeding: in overleg
 • Startdatum: in overleg

Wil jij graag stage bij ons komen lopen en sluit jouw profiel aan bij onze wensen? Stuur dan je CV + korte motivatie per e-mail naar t.a.v. .

CONTACT

Lange Marktstraat 1
8911 AD Leeuwarden

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProductmanager
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractStage
BrancheHandel/Groothandel
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.source1media.nl/productmanager-films-en-series-stagiaire-gezocht

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.