Projectinrichter Vlasman Jachtbetimmeringen 28-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Projectinrichter Vlasman Jachtbetimmeringen 28-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

© 2022, Vlasman Jachtbetimmeringen. Design door MEDIA impressief .

Meubelmakerij

in een schip of in de woning

Ook in leveren wij maatwerk voor bedrijfsruimtes. Een complete stijl welke past in de vorm en stijl van jouw bedrijf.

Ben je op zoek naar bijv. een wandkast, dressoir, boekenkast, kledingkast of een tv-meubel neem dan gerust contact met ons op.

Alt

Elk detail kan worden uitgewerkt naar jouw wensen, materiaalkeuze en de combinatie van kleuren. Wij kunnen de complete keuken leveren inclusief apparatuur, spoelbak, kranen en het keukenblad. Tevens is het monteren hiervan iets wat wij vaker doen.

Alt

Kasten vormen vaak het middelpunt van een kamer, praktisch voor het opbergen en een eyecatcher in de ruimte.

Een maatwerk kast past precies in jouw interieur of op kantoor, van massief hout tot elke gewenste afwerking in de gewenste wassing of bijpassende kleur.

Ben je als projectinrichter op zoek naar een creatieve partner die thuis is in de productie van houten meubelen. Samen maken wij een product waar de klant jaren van kan genieten.

Alt

Wij ontwerpen en produceren complete inrichtingen voor kantoren, werkplekken, vergaderruimtes of andere denkbare ruimtes. Wij kunnen adviseren en denken mee over het gebruik van materialen, kleuren en vormen. Van bureau, wandmeubels, archiefkasten tot vergadertafels.

Een kantoor moet praktisch zijn om je werknemers er veel tijd doorbrengen. Het mag niet ten koste gaan van de productiviteit. Op een prettige werkvloer met inspirerende houten meubels ontstaat vaak een plek waar creatieve en inspirerende eindresultaten tot stand komen.

Wij helpen je graag verder.

Neem contact met ons op

Bovenstaande afbeeldingen zijn van gerealiseerde projecten. Wellicht kunnen we je helpen bij het realiseren van je gewenste meubel .

Vlasman Jachtbetimmeringen

 • Kwaliteit, vakmanschap en klantgericht staat bij ons voor op. Naast ervaring en jachtbetimmeringen zijn wij ook gespecialiseerd op het gebied van interieur- en exterieurbetimmeringen.

 • Werkplaats

  Hendrik bulthuisweg 6
  8606 KB Sneek

 • Correspondentie

  Het Volland 17
  8607 KN Sneek

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMeubelmaker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheLandbouw/Bosbouw/Visserij
LocatieSneek, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.vlasmanjachtbetimmeringen.nl/meubelmakerij/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.