Projectmanager Digital PostNL 24-04-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Projectmanager Digital PostNL 24-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Alles over Operatie

Geplaatst op 25 april 2024

Projectmanager Digitalisering

 • Leeuwarden/hybride
 • 32-37 uur per week
 • Junior/medior/senior
 • HBO/WO
 • Digital
 • € 3000 - € 4600 per maand

Zet jij altijd de medewerkers en klanten voorop en krijg jij energie van het analyseren en transformeren van Digital processen? Dan ben jij de Digital Native die wij zoeken!

Daarom kies je als Projectmanager Digitalisering voor PostNL

Zichtbaar werk : jij bent de drijvende kracht achter de groei en ontwikkeling van de processen bij Digital.
Uitdaging : door gebruik van data analyseer, signaleer en transformeer je processen, creëer je kansen en initieer je nieuwe ideeën.
Goede sfeer : je werk samen met je collega's om de team doelen te behalen.
Vrijheid : je gaat op ons kantoor in Leeuwarden en/of Den Haag aan de slag en twee dagen thuis werken is natuurlijk ook mogelijk.
Ontwikkelkansen : je krijgt volop mogelijkheden om opleidingstrajecten te volgen door te groeien naar andere functies of afdelingen.

Dit is jouw rol

Als Projectmanager Digital stort jij je volledig op het implementeren van innovatieve digitale projecten vanuit onze Customer Care roadmap. We kunnen onze klanttevredenheid flink verhogen! Hoe? Door nog beter samen te werken met onze partners. We streven altijd naar de beste resultaten, en dat ook nog eens voor een prima prijs. Samen staan we sterk!


Ons doel is om de PostNL klantenservice future-proof te maken, zowel op onze digitale als persoonlijke kanalen. Het resultaat? Een verbeterde klant-, consument- én medewerkersbeleving door het makkelijker, slimmer & meer digitaal te maken. Of het nu gaat om kleine verbeteringen of het invoeren van revolutionaire nieuwe applicaties en processen, jij pakt het op.


Als Projectmanager Digital maak je gebruik van een Lean & Agile aanpak en werk je nauw samen met product- en/ of journeyteams van onze business units. Je bent niet alleen bezig met beheerstaken binnen Kwaliteit, Proces en Contentmanagement, maar je neemt ook actief deel aan diverse journey-teams. Bovendien initieer je zelf projecten die onze digitale processen nog effectiever maken.


Dagelijks werk je samen met je collega's en opdrachtgevers, en je bent continu bezig met het sturen op resultaten. Als Projectmanager Digital rapporteer je direct aan de Business Process Owner Lead van Customer Care.

Jouw collega's

Stel je een team voor waar enthousiasme, kennis en gezond verstand samenkomen. Ons team is zo eentje! We zijn echte specialisten op ons gebied, maar wat ons écht uniek maakt? Dat is onze positieve sfeer. Die goede vibe is de motor achter alles wat we doen. Het maakt ons niet alleen beter in ons werk, maar we hebben ook nog eens een hoop plezier samen!

Bij ons zijn de teams van Kwaliteit, Processen en Content verantwoordelijk voor belangrijke zaken. Kwaliteit zorgt ervoor dat al onze diensten top zijn. Processen kijkt hoe alles soepeler kan, van de manier waarop we werken tot hoe we onze diensten leveren. En ons Content team? Die zorgen ervoor dat alle informatie die je van ons krijgt duidelijk en handig is.

Hier kom je terecht

Wij zijn PostNL. En samen met jou blijven we de favoriete bezorger. Dagelijks maken we 1,2 miljoen mensen blij met het bezorgen van bijzondere momenten. Dat kunnen we alleen dankzij jou en ons team mogelijk maken.

Dit bezorgen we jou

 • Een salaris van minimaal € 3.000,- tot maximaal € 4.600,- bruto per maand bij 37 uur, schaal 9;
 • 8% vakantiegeld en 25 vrije dagen als je fulltime werkt;
 • Een baan voor minimaal 32 uur, het liefst 37 uur (fulltime) per week;
 • Collectieve zorgverzekering en goed pensioen via ons eigen PostNL pensioenfonds;
 • Goede interne opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Ruimte om hybride te werken en je tijden flexibel in te delen. Werk je twee dagen of meer per week vanuit huis? Dan krijg je een vergoeding van € 45,- netto per maand;
 • Veel zelfstandigheid en vrijheid in de uitvoering van de functie;
 • Reiskostenvergoeding conform de PostNL cao (NS businesskaart);
 • Enthousiaste en gemotiveerde collega's in een dynamische en groeiende omgeving.

Dit breng je mee

Vanwege je doorzettingsvermogen en overtuigingskracht weet jij de stakeholders te enthousiastmeren. En met je verfrissende en pragmatische blik weet jij altijd met verrassende (verbeter)voorstellen te komen!

 • HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur studie: Digital Innovation and Transformation);
 • Kennis van processen, met een sterke focus op digitalisering en nieuwe media;
 • Bekend met productportfolio en Customer Care;
 • Ervaring met de nieuwste Customer Service applicaties en digitale tools;
 • Goede communicatieve vaardigheden en een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Analytisch sterk: je gebruikt rapportages en data om je werk te sturen.

We nodigen je dan ook van harte uit om te solliciteren met je cv en motivatiebrief. Wil je eerst toch nog wat meer te weten komen over PostNL of de functie? Dat kan! Neem contact op met de recruiter.


PostNL wil de favoriete bezorger zijn voor iedereen. Dus is ook iedereen welkom bij ons en maakt het niet uit waar je bent geboren, waar je in gelooft en van wie je houdt. Het gaat ons om jouw unieke talent.


Hierbij vragen we je om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en om referenties.

Let op: ivm de drukte zullen wij in de week van 3 juni een terugkoppeling geven.

Heb je vragen over deze vacature? Bel me gerust, of stuur me een bericht via e-mail of WhatsApp.


Direct regelen

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBusiness Consultant
Indicatie salaris (min – max]3000 – 4600
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 37
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheTransport/Opslag/Distributie
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.postnl.nl/werkenbij/vacatures-voor-hbo-en-wo/projectmanager-digitalisering-48871/?query=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.