Psycholoog GGZ Interventie 04-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Psycholoog GGZ Interventie 04-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Binnen onze groeiende organisatie zijn wij enthousiast op zoek naar een psycholoog die ons team komt versterken voor onze locatie in Leeuwarden.

Psycholoog

Werkweek: Fulltime
Locaties:
Leeuwarden

GGZ Interventie

GGZ Interventie is een professionele verslavingszorginstelling die ook comorbide psychiatrische aandoeningen behandeld. Wij bieden zowel ambulante, deeltijd als klinische behandeling voor alcohol, drugs, medicijnen, en gokverslaving.

De organisatie

GGZ Interventie biedt behandelingen verspreid over diverse locaties in het land en in Portugal. We werken zowel individueel als groepsgericht en hebben met name veel aandacht voor het systeem. Onze behandelprogramma's integreren het 12-stappenmodel met CGT, MGV, ACT en systeemgesprekken. Wij werken samen met verschillende gespecialiseerde verslavingszorg klinieken in Nederland waar de behandeling gedeeltelijk plaats kan vinden.

Functieomschrijving

Ben jij een behandelaar met enthousiasme én een therapeutische dosis humor? Vind je het leuk om een zelfstandige functie als behandelaar te bekleden binnen de verslavingszorg met een betrokken en bedreven team? Kom dan werken op een van onze vestigingen! Wij behandelen volwassen patiënten met verslavingsproblematiek (alcohol, middelen, gokken) en psychiatrische comorbiditeiten. Onze behandeling bestaat uit een gecombineerd behandelmodel, waarin zowel elementen uit CGT, ACT en de Twaalf Stappen / Minnesota model toegepast worden. Daarnaast is er veel oog voor opleiden en ontwikkelen er is bijvoorbeeld ruimte voor werkbegeleiding en er is een opleidingsplaats voor een PIOG.

Hoe ziet jouw rol als behandelaar eruit?

Je hebt een uitdagende functie vanwege onze complexe en uiteenlopende doelgroep en daaruit voortvloeiende zorgvraag. Als behandelaar verricht je intakes, diagnostiek en behandelingen, onder supervisie van het team van regie-behandelaren. Je behandelt zowel individueel als in groepstherapie met andere behandelaren. Je evalueert de behandeling, raadpleegt collega's in multidisciplinair overleg en verzorgt de verslaglegging.

Wie zoeken wij?

  • Om succesvol te kunnen zijn in deze functie ben je in ieder geval afgestudeerd psycholoog en ben je in het bezit van een LOGO verklaring
  • Onze voorkeur heeft het dat je ervaring hebt met het werken binnen de verslavingszorg.
  • Beschikbaarheid bij voorkeur 4/5 dagen per week;
  • Sterke mondelinge en schriftelijke vaardigheden, en kennis van het jargon binnen de verslavingsbehandeling, algemene psychiatrie, en bij voorkeur ook uit de Twaalf Stappen;
  • Behaalde certificaten/cursussen zijn geen voorwaarde, maar wel een pré (bijv. basiscursus CGT, EMDR, groepstherapie, systeemtherapie)

Wat bieden wij?

In de eerste plaats een leuke job bij een dynamisch en succesvol bedrijf. Je hebt alle ruimte voor eigen initiatieven en mogelijkheden jezelf (en anderen) te ontwikkelen; in je vak en als mens. Een arbeidsovereenkomst van minimaal 32 tot 36 uur per week is mogelijk. De arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform CAO GGZ, FWG 59 / 60 o.b.v. leeftijd en werkervaring.

Geïnteresseerd in deze uitdagende functie? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog!

Interesse?

Stuur jouw motivatiebrief en CV naar

Acquisitie naar aanleiding van onze advertenties wordt niet op prijs gesteld.

Wij helpen bij verslaving.
Heb jij hulp nodig?


Professionele verslavingszorg

GGZ Interventie is een zelfstandige professionele verslavingszorginstelling.

Wij bieden zowel ambulante therapie als een klinisch programma gericht op de behandeling van dosering- en verslavingsproblemen, zoals alcohol , drugs , medicijnen , en gokverslaving .

Wij hebben gespecialiseerde verslavingszorg klinieken in Nederland en Portugal waar de behandeling plaats kan vinden.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBasis Psycholoog
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://ggzinterventie.nl/vacature-psycholoog-eindhoven/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.