R&D Manager Dewulf 10-01-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. R&D Manager Dewulf 10-01-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Miedema kistenkantelaarsMiedema opvoerbanden

R&D-manager (NL)

Functieprofiel

Wil jij je als onze nieuwe R&D-manager richten op het leiden en coördineren van de werkzaamheden van de R&D-afdeling in Winsum, Friesland zodat onze diverse ontwikkelingsprogramma's worden gerealiseerd?

In deze rol geef je leiding aan ca. 20 medewerkers en rapporteer je aan de Group R&D manager en de Plantmanager. Daarnaast maak je deel uit van het Management Team, waarin je enerzijds rapporteert over de afdeling en anderzijds samen met de teamleden afstemt over diverse operationele topics die op de agenda staan en die je ook verder opvolgt.

Verdere verantwoordelijkheden in de functie van Manager R&D :

 • Jij implementeert het R&D-beleid van de organisatie, wat leidt tot ontwikkelprogramma's die aansluiten bij de marktbehoeften.
 • Samen met de Group R&D manager en Directie bepaal en definieer je een visie ten aanzien van gewenste ontwikkelingen van de afdeling op langere termijn en signaleert R&D-gerelateerde (markt)ontwikkelingen (productontwikkelingen, concurrentiebeeld etc.) en vertaalt die naar potentiële kansen en mogelijke bedreigingen voor de organisatie.
 • Je verzorgt de interne communicatie binnen het R&D-team over topics met groepsbrede en/of lokale insteek. Hiervoor sta je in nauw overleg met de Group R&D manager.
 • Jij ondersteunt en bewaakt de DewulfONE visie en missie en voorziet in updates van project- timings in overleg met productmanagement en de platform owners voor poot- en inschuurtechniek. Je toetst dit af met Supply Chain en communiceert die naar alle betrokken afdelingen.
 • Jij ondersteunt de platform owners zodat ontwikkelingsprogramma's voltooid worden volgens het vooropgestelde eisenplan en binnen de vooropgestelde budgetten en timing.
 • Je evalueert de performance van de R&D-afdeling aan de hand van de gestelde doelstellingen.
 • Je initieert verbeterprojecten en geeft sturing en vorm aan het verandermanagement.
 • Je geeft duidelijke sturing aan de werkzaamheden van de medewerkers, signaleert knelpunten en probeert tot effectieve en efficiënte oplossingen te komen. Daarnaast draag je zorg voor de (persoonlijke) ontwikkeling van het team en de individuele medewerker(s) op basis van modern leiderschap.

Wat vragen wij :

Wij zoeken een ambitieuze R&D-manager met minimaal een afgeronde hbo-opleiding (bij voorkeur WO) in een relevante technische richting en minimaal 5 jaar ervaring in leidinggevende rol binnen Engineering.
De ideale kandidaat heeft bewezen strategisch inzicht in de ontwikkeling en implementatie van R&D-beleid en heeft kennis van de huidige marktontwikkelingen.

Je hebt sterke communicatieve vaardigheden (ook in het Engels), daarnaast ben je enthousiast, sta je stevig in je schoenen en neem je verantwoordelijkheid voor je werkzaamheden.

Wat bieden wij:

 • Een marktconform salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (C.A.O. Metalektro o.a. 40 vrije dagen);
 • Een no-nonsense bedrijfscultuur met ruimte voor eigen initiatief, inspirerende multidisciplinaire teams en - soms onverwachte - ontplooiingskansen;
 • Een omgeving waarin innovatie (vernieuwend denken), betrouwbaar (constante kwaliteit leveren en afspraken nakomen), met de klant economisch meedenken en prettig samenwerken onze bedrijfswaarden zijn.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelManager R&d
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieWinsum Fr, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.dewulfgroup.com/nl/vacatures/?detail=rd-manager-nl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.

De laatste vacatures in Winsum: