Renal Practitioner Ziekenhuis Nij Smellinghe 24-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Renal Practitioner Ziekenhuis Nij Smellinghe 24-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Huidige: Ventilation, circulation, renal practitioner

Ventilation, circulation, renal practitioner

Nadat je de opleiding tot IC verpleegkundige hebt afgerond en ervaring hebt opgedaan op de werkvloer is er de mogelijkheid om een opleiding tot practitioner te volgen. Een practitioner is een verpleegkundige die door deze opleiding verdere expertise krijgt binnen een specifiek gebied op de Intensive Care. Binnen het MCL is deze mogelijkheid er op 3 expertise gebieden:

  • Circulation
  • Ventilation
  • Renal

Je volgt een opleiding waarbij je binnen 1 expertise gebied wordt opgeleid. De practitioner levert op de Intensive care een bijdrage aan ontwikkeling op de afdeling en bij de implementatie van behandelprotocollen die betrekking hebben op het expertise gebied. Hierbij heb je veel contact met de intensivisten die te maken hebben met deze expertise gebieden. Daarnaast wordt er binnen en buiten de IC scholing en onderwijs gegeven op verpleegkundig en medisch gebied.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelIntensive Care Verpleegkundige
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheTelecom
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijmcl.sites.kirra.nl/loopbaanpaden/loopbaanpad-intensive-care/ventilation-circulation-renal-practitioner

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.