Robotlasser Randstad 16-04-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Robotlasser Randstad 16-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Functieomschrijving

Je hebt ze vast wel een keer voorbij zien komen, die grote rooi- en pootmachines op weg naar de landbouwakkers. Deze machines worden gebouwd bij Dewulf in Winsum (FRL). Dewulf is een wereldwijde speler in het ontwikkelen en produceren van machines in de aardappelen- en worteltechniek. Wil jij als lasser meehelpen met bouwen aan deze fascinerende machines en heb jij affiniteit met de landbouwsector? Grijp dan nu je kans! Wij zijn namelijk voor Dewulf op zoek naar lassers en een robotlasser.

wat bieden wij jou
 • €14,- tot 18,- per uur exclusief ploegentoeslag
 • Uitzicht op een vast contract
 • Ruimte voor eigen ontwikkeling
 • Goede pensioenopbouw
 • 40 vakantiedagen, 8% vakantiegeld
 • Sowieso herfst, kerstvakantie en bouwvak vrij!
wie ben jij

Jij bent en lasser met ervaring in het MIG/MAG lassen van staal. Daarnaast heb je kennis van het werken met lasrobots. Je hebt plezier in je werk, zodat je vakmanschap het beste tot zijn recht komt. Je kan zelfstandig werken, maar ook samen met jouw robotteam of jouw leidinggevende mocht dat nodig zijn. Met je instelling en inzet zorg je er elke dag voor dat jouw collega’s uit de montage en lakkerij goed laswerk ontvangen en daarmee verder kunnen! Verder beschik je over:

 • Een afgeronde Mbo-opleiding is een pre;
 • Je bent bereid om in de twee ploegen te werken;
 • Je hebt ervaring in het MIG/MAG lassen van staal;
 • Ervaring met robotlassen is een grote pre!
wat ga je doen

De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het bedienen en programmeren van meerdere lasrobots. Samen met jouw team verdeel je de werkzaamheden en zorg je ervoor dat producten samengesteld, gelast door de robot, en daarna afgewerkt worden. Hierin mag je zelf meedenken over verbeteringen in constructies of het lasproces. In overleg met de offline-programmeur en constructeurs geef je feedback over het lasproces van nieuwe producten, en het verbeteren van huidige programma’s.

waar ga je werken

Dewulf is een topspeler op wereldschaal en full-liner in de aardappel- en worteltechniek. Met 400 medewerkers in 3 vestigingen in België, Nederland en Roemenië, zijn zij dé referentie in het ontwikkelen en vervaardigen van landbouwmachines voor grondbewerking, het poten, oogsten, inschuren, sorteren en transporteren van aardappelen en groenten. In het familiebedrijf met meer dan 70 lentes staat de 3e generatie dynamisch aan het roer.

De visie steunt op deze 3 pijlers:

 • Goede marktkennis;
 • Samenwerking met de klant;
 • Continu verbeteren.
sollicitatie

Zie jij jezelf hier werken? Solliciteer dan en we hopen jou snel te spreken.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelIsolatieplaatwerker
Indicatie salaris (min – max]18 – 18
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensmmanoord@nl.randstad.com , 623352958 onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheIndustrie
LocatieWinsum Fr, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/Ek5nhlE21K4qsE1F3dlc

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.