Schoonmaak Medewerker Facilicom 29-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Schoonmaak Medewerker Facilicom 29-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Facilicom Solutions is dé totaalaanbieder van facilitaire en technische dienstverlening, voor alles in en om een gebouw. Als onderdeel van Facilicom Group combineren we 'hard services' en 'soft services' en geven we advies bij facilitaire vraagstukken.

Incluzio bouwt mee aan een samenleving waarin iedereen meetelt, meedoet en van betekenis is. Samen met inwoners en partners maken we van elke buurt een betere buurt. Dat is waar wij voor staan. Wij zijn een organisatie actief in het sociaal domein en kunnen het verschil maken. Doe je mee?

De wereld verandert in rap tempo. Deze veranderingen brengen automatisch nieuwe risico's en uitdagingen met zich mee. Trigion creëert veiligheid om direct in te spelen op die risico's en uitdagingen. Ben je geïnteresseerd in het werken bij de beveiliging? Kijk hier voor onze vacatures in de beveiliging er zijn.

Samen met onze 8.500 schoonmaakcollega's maken we ons hard voor de sectoren hospitality, onderwijs, kantoren, food & industrie en specialistische reiniging. Het is pas schoon genoeg wanneer het ongewoon schoon is. We zetten de klant voorop.

Wil weten hoe het is te werken bij Facilicom Group - of een van onze divisies - in een bepaalde functie? Lees dan een van onze 'werken als' pagina's

Schoonmaak medewerker bij de COA in Sneek

Woon jij in (de omgeving van) Sneek en ben je op zoek naar een schoonmaak baan? Dan zoekt Gom jou!

12 tot 13 uur per week

€ 13,42 - € 14,78 per uur

Schoonmaak medewerker bij de COA in Sneek

12 tot 13 uur per week

€ 13,42 - € 14,78 per uur

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die ons team komt versterken als schoonmaak medewerker bij het COA in Sneek. Het Centraal Orgaan Opvang Asielzoekers is een locatie waar asielzoekers worden opgevangen en begeleid worden naar een toekomst in Nederland of daarbuiten. De locatie bestaat uit verschillende gebouwen die schoongemaakt moeten worden. Jouw dagelijkse schoonmaak werkzaamheden zullen bestaan uit het schoonmaken van kantoren, stofwissen, het dweilen van verkeersruimten en het sanitair schoonhouden. Als schoonmaak medewerker ben je voornamelijk aan het werk in de algemene ruimtes, kantoorruimtes en receptie.

De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag voor 2,5 uur per dag tussen 07:00 en 09:30 uur. Dit is een parttime dienstverband van 12,5 uur per week.

Heb je vragen? Bel de recruiter of stuur een berichtje via whatsapp.

Wat je krijgt

Werken als schoonmaker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega's en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

 • Een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 20 jaar tussen de €13,42 en €14,78 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring (Gegarandeerd 5,5% cao loonsverhoging per juli 2024) ;
 • Vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
 • Een extra vrije dag op je verjaardag;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden: Nederlandse taaltrajecten, toegang tot leertrajecten en overige trainingen;
 • Toegang tot de Gom Support Desk: een digitale pagina speciaal voor jou. Zo is Gom er voor jou als je bijvoorbeeld wilt stoppen met roken, bij fysieke klachten, hulp bij geldzorgen, maar ook bieden we kortingen en andere leuke acties.

Gom staat voor een leven lang ontwikkelen

Wie je bent

Je bent dienstverlenend ingesteld, je kunt je goed inleven in een ander en bent een aanpakker. Een dienst van een collega overnemen? Jij kijkt direct of je kan. Collega's kunnen op je rekenen en werken graag met jou samen. Daarnaast beschik je over de volgende eigenschappen:

 • Je beheerst de Nederlandse taal;
 • Je hebt ervaring en/of affiniteit met de schoonmaakbranche;
 • Je bent in het bezit van een BOS opleiding;
 • Je bent iemand die goed zelfstandig kan werken / zich verantwoordelijk voelt.

Ben jij de schoonmaak medewerker die wij zoeken in Sneek? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

Op het gebied van werving en selectie hebben we een samenwerking met verschillende partners. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recruiter

Ik kom graag met je in contact.

Stuur mij een appje

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSchoonmaker Gebouwen/kantoren
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)12 – 13
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheFacilitaire dienstverlening
LocatieSneek, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijfacilicom.nl/vacatures/a0wQs000002sevNIAQ/Schoonmaak-medewerker-bij-de-COA-in-Sneek

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.