Servicemonteur Pranger-Rosier Installaties 29-04-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Servicemonteur Pranger-Rosier Installaties 29-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

PRANGER ROSIER part of unica logo

Als servicemonteur bij Pranger-Rosier in Leeuwarden onderhoud en optimaliseer je uiteenlopende installaties.

Servicemonteur

Leeuwarden

32-40

Mbo-opleiding servicemonteur niveau 3

Vanuit onze vestiging Leeuwarden worden alle service- en onderhoudswerkzaamheden aangestuurd. Onze klanten worden bediend door een vast team met daarin meerdere disciplines. We houden ons bezig met het plegen van onderhoud en het verhelpen van storingen. Daarnaast bestaat bij onze vaste klanten behoefte aan verduurzaming, uitbreiding, vernieuwing of renovatie, deze activiteiten brengen we onder bij ons projectenteam. Voor de drie serviceteams zijn we doorlopend op zoek naar servicemonteurs.

Servicemonteur

Als servicemonteur bij Pranger-Rosier in Leeuwarden onderhoud en optimaliseer je uiteenlopende elektrotechnische en werktuigkundige installaties. Je bent werkzaam bij diverse klanten in de regio en samen met collega's zorg je voor optimaal functionerende gebouwgebonden installaties. Afhankelijk jouw opgedane werkervaring, specialisme en ambities kijken we welk type klanten bij je past. Dit kunnen uiteenlopende klanten zijn in de utiliteit zijn, afhankelijk van het team waarin je terecht komt. Bijvoorbeeld particulieren, (hoge)scholen, zorginstellingen, brandweerkazernes, ijshallen, kantoorgebouwen en rechtbanken.

Je komt te werken in een sociaal en hecht team, waar we klantgerichtheid voorop stellen. Na een gedegen opleidingsperiode passend bij jouw ervaring, kan en mag jij zelfstandig bij onze klanten aan het werk en zal je gaan meedraaien in de storingsdiensten. We kennen binnen onze organisatie genoeg doorgroei mogelijkheden. Zo kun je jezelf verdiepen op één of enkele kennisgebieden en doorgroeien naar servicetechnicus.

Wat ga je doen?

 • Het inspecteren van gebouwgebonden installaties, uitzoeken en oplossen van storingen.
 • Onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan elektrotechnische of werktuigkundige gebouw-gebonden installaties.
 • Werken aan toekomstbestendige gebouwinrichting en duurzaamheid.
 • Voorzien van goede service en gedegen advies voor onze klanten.
 • Bevindingen goed vastleggen in onze systemen.

Wie ben jij?

 • In het bezit van een afgeronde mbo-opleiding servicemonteur niveau 3.
 • Aantal jaren werkervaring binnen de installatietechniek en je hebt je daardoor weten te ontwikkelen tot een dienstverlenende monteur.
 • Werken met een planning en onder tijdsdruk is voor jou een uitdaging.
 • Bereid om periodiek deel te nemen aan de storingsdienst (ongeveer eenmaal per 5 weken).
 • Visitekaartje voor ons bedrijf: representatief en werkt klantgericht.

Wat krijg je van ons?

 • Salaris passend bij jouw opleiding en ervaring, aanvullende voorwaarden via cao Metaal & Techniek.
 • Auto en telefoon van de zaak voor zakelijk gebruik.
 • 25 vakantiedagen en 13-adv-dagen op jaarbasis van een fulltime dienstverband.
 • Een goede pensioenregeling via het Pensioenfonds Metaal en Techniek.
 • Volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en toegang tot Studica - een online leeromgeving met een online bibliotheek waarin trainingen, video's en artikelen te vinden zijn.
 • Met belastingvoordeel voordelig fitnessen, een fiets/tablet/computer aanschaffen of het verrekenen van de vakbondscontributie.
 • Collectiviteitskorting op je aanvullende ziektekostenverzekering bij De Friesland, Zilveren Kruis of CZ.
 • Met korting producten aanschaffen bij de Technische Unie voor privégebruik.
 • Een informele werkomgeving waar je en jij wordt gezegd, er een actieve personeelsvereniging voor de nodige uitjes zorgt en waar je van harte welkom bent!

Wie zijn wij?

Pranger-Rosier is sinds 2021 een belangrijk onderdeel van de Unica groep. Als voorloper in duurzame innovaties en allround technische dienstverlening lost Unica alle vraagstukken op het gebied van technologie in de gebouwde omgeving op. De diensten van Unica bevinden zich onder meer in de domeinen installatietechniek, energie, ICT, internet of things (IoT) en smart buildings. Unica zet de wensen en behoeften van klanten om in functionele oplossingen op maat die bijdragen aan duurzame, digitale, gezonde en comfortabele leef- en werkomgevingen. Met een slagvaardig netwerk van negen toonaangevende bedrijvenclusters, bijna 3.700 medewerkers en een omzet van meer dan € 750 miljoen behoort Unica tot de grootste technisch dienstverleners van Nederland.

Pranger-Rosier Installaties BV is binnen Unica verantwoordelijk voor de Noord-Nederlandse markt. Pranger-Rosier heeft de vakkennis, de ervaring en de omvang om de meest uiteenlopende projecten te kunnen realiseren en beheren. Daarom zijn wij een van de grootste installatie- en onderhoudsbedrijven in de regio. Wij vertalen klantenwensen in technische oplossingen, niet alleen in de utiliteit- en industriële bouw maar ook voor de particuliere markt. Pranger-Rosier biedt comfort, wij staan altijd klaar voor een professioneel en persoonlijk advies met een vakkundige uitvoering.

Onze service vestiging in Leeuwarden beheert en onderhoudt alle gebouwgebonden installaties van onze klanten om hen te verzekeren van een veilige, gezonde, duurzame en comfortabele omgeving. Wij coördineren het totale beheer en onderhoud en sturen hierin dus ook onze onderaannemers goed aan. Daarnaast voeren wij keuringen en inspecties uit. In onze vestiging werken wij met zo'n 85 collega's dagelijks aan praktische oplossingen voor onze klanten.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en herken jij jezelf hierin? Twijfel dan niet en neem zo snel mogelijk contact met ons op.

Voor verdere informatie over de inhoud van de functie kun je telefonisch contact opnemen met () .

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelServicemonteur Elektrotechniek
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijpranger-rosier.nl/vacatures/servicemonteur/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.