Servicemonteur Werk en Vakmanschap 29-04-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Servicemonteur Werk en Vakmanschap 29-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Werken bij de marktleider op het gebied van intern transport?

Bedrijfsbeschrijving

Je komt te werken bij een professionele en gezonde organisatie met meer dan 100 jaar ervaring in intern transport materieel.

Doordat goed werkgeverschap tot één van de belangrijkste principes behoort hechten zij veel waarde aan de huidige en toekomstige medewerkers. Een goede onderlinge samenwerking, passie en respect levert de topkwaliteit waar ze naar streven! Tevens zijn zij al jaren partner van MVO Nederland. Hiermee maken ze onderdeel uit van een beweging van bedrijven die allemaal dezelfde doelen nastreven: werken aan klimaatneutraliteit, de circulaire economie, inclusief ondernemen en eerlijke ketens.

Functie-omschrijving

Als servicemonteur intern transport verricht je onderhoud en reparaties aan een breed assortiment hef- en magazijntrucks op locatie bij diverse klanten in de regio Leeuwarden. Je plant je eigen afspraken in en je gaat met een volledig uitgeruste eigen servicebus, tablet, telefoon en in nette werkkleding op pad. Je voert veiligheidskeuringen uit en lost storingen op. Hierbij gaat het voornamelijk om mechanica (het echte sleutelwerk), elektro en hydrauliek in de trucks. Tevens ga je je in de toekomst ook bezig houden met automatiseringsprojecten bij de klanten (denk hierbij aan zelfrijdende trucks en andere robotica).

Functie-eisen

 • Je bent een echte allround monteur. Een technische vooropleiding op MBO-3, MBO-4 of MTS niveau (bijvoorbeeld monteur interne voertuigen, mechatronica, autotechniek, landbouwmechanisatie, motorvoertuigentechniek, werktuigbouwkunde, elektrotechniek etc.) zou goed passen. Interesse in automatisering is een pré;
 • Heb je nog geen ervaring met heftrucks? Geen probleem, zij leren je de kneepjes van het vak;
 • Als servicemonteur ben je dé ambassadeur en het visitekaartje van de organisatie!

Arbeidsvoorwaarden

 • Wij bieden jou een fulltime functie (40 uur) aan met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket;
 • Naast een zeer goede inwerkperiode, inclusief technische trainingen en coaching, heerst er een prettige werksfeer en een mensgerichte bedrijfscultuur. Natuurlijk kun je altijd terugvallen op de kennis en kunde van de organisatie en je collega’s;
 • • Een zelfstandige functie als servicemonteur in teamverband met veel vrijheid;
 • Een jaarcontract vanaf dag 1 rechtstreeks bij onze opdrachtgever, met uitzicht op een vast contract; 
 • • Salaris: afhankelijk van leeftijd en ervaring tussen de € 2.887,00 en € 3.528,00 bruto per maand. Hier bovenop komt een reisurenvergoeding welke voor 125% uitbetaald wordt en gaat standaard in zodra je vanuit huis in je bus stapt naar de klant en weer terug. Dit is gemiddeld 20 uur per maand. Hier bovenop komt in beide gevallen nog een riante onkostenvergoeding van € 180,00 netto per maand;
 • • 27 vakantiedagen en 13 ADV-dagen;
 • De keuzemogelijkheid om 40 uur of 32 uur te werken;
 • Een prima pensioenregeling (bij PME);
 • Collectieve ziektekostenverzekering en korting op aanvullende pakketten;
 • Wil jij doorgroeien tot technisch specialist, teamleider, servicemanager, technisch trainer of specialist automatisch gestuurde voertuigen? Dat kan! Onze opdrachtgever biedt volop opleidings- en trainingsmogelijkheden aan.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelServicemonteur Grootkeukentechniek
Indicatie salaris (min – max]2887 – 3528
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensgroningen@werkenvakmanschap.nl , 657801823 onbekend
Type contractVast
BrancheTechniek
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.