Stage Lopen Stichting Dierenopvang de Wissel 13-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Stage Lopen Stichting Dierenopvang de Wissel 13-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Stage lopen

Ervaring op doen in onze opvang.

Bij Dierenopvang de Wissel worden elk jaar veel stagiaires aangenomen die voor hun opleiding bij ons hun stage vervullen. Studenten van het MBO Dierverzorging, Paraveterinair en van het HBO Diermanagement kunnen zich bij ons aanmelden. We nemen alleen blokstages aan (stages van een aantal weken achter elkaar). Helaas hebben we niet genoeg plek om ook maatschappelijke stage aan te nemen.

Ben je geïnteresseerd in stagelopen bij ons? Stuur dan een brief of een email met je motivatie en info naar ons adres of naar . Vermeld daarin waarom je graag bij ons stage wilt lopen, in welke periode je precies wilt komen, van welke opleiding je bent en wat je bij ons wilt leren.

Als we plek hebben dan nodigen we je uit voor een gesprek op de Wissel en delen we je in. Als we helaas geen plek meer hebben in de periode die je aangegeven hebt dan nemen we contact met je op en kijken we of er nog andere mogelijkheden zijn. Zorg ervoor dat je op tijd een brief/mail stuurt, we kunnen niet iedereen aannemen omdat we daar niet genoeg plek voor hebben.

Bij de Wissel kan je alle dierverzorgingstaken leren en uitvoeren en zelfstandig leren werken. Je wordt begeleid door de vaste medewerkers en kan al je vragen aan hen kwijt. Tijdens je stageperiode zijn er momenten waarop je stagebegeleider langs kan komen voor een tussentijds gesprek. Die momenten zullen met de bedrijfsleider worden ingepland. Al je gebruikelijke taken kunnen hier uitgevoerd worden, en als je nog aanvullende opdrachten hebt dan kunnen die in overleg ook hier tijdens werktijd worden ingepland.

Jouw donatie gaat rechtstreeks naar de dierenverzorging en (nood)opvang. Je kunt al donateur worden vanaf een paar euro per maand. Maak gebruik van ons online formulier om je nu aan te melden.

Stichting Dierenopvang en
Dierenambulance De Wissel
Kalverdijkje 76
8924 JJ Leeuwarden

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelGroepsleider
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractStage
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.dierenopvangdewissel.nl/contact/stage-lopen/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.