Stagiair IT Monitoring & Control Achmea 10-04-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Stagiair IT Monitoring & Control Achmea 10-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

 • Onze projecten

 • Merken

Jong Talent

  • Solliciteren

Hbo/wo Stagiair IT Monitoring & Control

Stage

HBO, WO

34 uur

Data Analytics, IT

Leeuwarden

Hbo/wo Stagiair IT Monitoring & Control

Stage

Data Analytics, IT

HBO, WO

Leeuwarden

34 uur

Ben jij een student met een passie voor IT en wil jij echt impact maken met jouw IT-vaardigheden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Achmea IT werk je samen met ongeveer 1400 collega's aan innovatieve en betrouwbare IT-diensten. Achmea IT ontwikkelt applicaties, implementeert systemen en biedt ondersteuning aan individuele gebruikers op de werkplek.

In Team Monitoring & Controle Center (M&CC) zijn er talloze interessante opdrachten beschikbaar. Wij geven jou als afstudeerder de vrijheid om zelf de opdrachtformulering te bepalen. Jij kiest het onderwerp dat het beste aansluit bij jouw interesses en ontwikkelingsdoelen. Je stelt een eerste concept op van je eigen opdrachtformulering en samen met je begeleider vanuit het M&CC bepaal je hoe de verdere invulling eruit zal zien.

Voorbeelden van onderwerpen waar voorgaande afstudeerders aan hebben gewerkt zijn onder andere: check en validatie, CMMi4, ITIL, continuïteit binnen M&CC, het gebruik van BI-tools en informatiebehoeften, projectmatig werken (Agile), de toepasbaarheid van robotisering, het realiseren van prestatieverbeteringen en het integreren van security monitoring.

Bij Achmea IT krijg je de kans om jouw passie voor IT in te zetten en jouw eigen pad te bepalen. Grijp deze kans om te groeien en een waardevolle bijdrage te leveren aan onze organisatie!

De afdeling

Het Monitoring & Control Center (M&CC) van Achmea heeft zich de afgelopen jaren doorontwikkeld tot één van de koplopers in Nederland en dit willen we graag blijven. Achmea zit midden in een transitie naar een duurzame digitale verzekeraar.,, waarbij het M&CC van reactief naar predictive (voorspellend) wil gaan. Het uiteindelijke doel is om potentiële storingen tijdig te detecteren waarna er vervolgens direct (geautomatiseerd) actie wordt uit gezet (prescriptive)
Het M&CC houdt zich voornamelijk bezig met de volgende activiteiten:

 • Het 24/7 monitoren van websites en applicaties van onze bedrijfskritische ketens (7x24 uur) o.b.v. Service Level Agreement (SLA) afspraken Om daarmee de beschikbaarheid en performance van websites en applicaties conform SLA te realiseren;
 • Op basis van meetgegevens (events) structurele verbeteringen organiseren en implementeren;
 • Het M&CC is naast first line operations taken (beheer) ook verantwoordelijk voor de "first line Security taken", waardoor er een nauwe samenwerking is met het Cyber Defence Centre.
Mensen verschillen, gelukkig maar. Wij geloven erin dat diversiteit ons helpt om tot de beste oplossingen te komen. Elke dag werken we daarom aan een nog meer diverse en inclusieve omgeving, waarin iedereen de ruimte krijgt om zichzelf te zijn. Samen werken we aan een gezonde, veilige en duurzame samenleving.

Jouw achtergrond

 • Jij volgt momenteel een Hbo-opleiding richting IT;
 • Je hebt affiniteit met IT-techniek en organisatieskills;
 • Je vindt het leuk om initiatief te nemen en kan goed creatief denken;
 • Je hebt zin om, samen met ons, jouw perfecte opdracht uit te voeren.

Solliciteren?
 • Je kunt solliciteren tot en met 30 April 2024;
 • De startdatum van deze stage is rond September 2024 .

Heb je vragen over deze vacature, dan vertel ik je graag meer!

Stuur een e-mail

Wat krijg je van ons

Bij Achmea zet jij je elke dag in voor een gezonde, veilige én duurzame toekomst. En daar belonen we je graag voor! Benieuwd hoe? Lees even mee! Want naast een uitdagende meewerk óf afstudeerstage bij een van de grootste verzekeraars van Nederland, bieden wij jou ook:

Over Achmea

Achmea staat voor Duurzaam Samen Leven.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelFunctioneel Beheerder
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)34 – 34
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractStage
BrancheVerzekeringen/Assurantiën
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijachmea.nl/vacatures/hbo-wo-stagiair-it-monitoring-control-leeuwarden-a0wqs000001xl7biaq

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.