Supervisor Huhtamaki Nederland 20-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Supervisor Huhtamaki Nederland 20-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Ben jij klaar om impact te maken op een duurzame toekomst? Heb jij affiniteit met techniek en ervaring als leidinggevende? Dan gaat je hart ongetwijfeld sneller kloppen van deze rol bij Huhtamaki. 
Lopend door de supermarkt zie je ze al snel liggen, de eierdoosjes. Een trots gevoel komt in je naar boven. Deze eierdoosjes zijn in jouw fabriek gemaakt, misschien zelfs wel door jouw ploeg. Je blijft het prachtig vinden: het oud papier dat omgevormd wordt tot dit stevige bakje waarmee de eieren makkelijk en veilig te vervoeren zijn.
Inmiddels werk je alweer een tijdje als supervisor alweer een jaar bij Huhtamaki. Als Supervisor speel je een cruciale rol in het transformatieproces van papier tot eierdoos. Samen met je team van 28 gedreven Operators bedien je geavanceerde machines en optimaliseer je de productie. Samen zorgen jullie voor een veilige werkomgeving, naleving van de voorschriften en producten van de hoogste kwaliteit. 
En wat vind je het gaaf dat jouw verantwoordelijkheid daar niet ophoudt! Nee, je bent namelijk ook een coach, mentor en leider. Je investeert in de ontwikkeling van je collega’s, motiveert ze om het beste uit zichzelf te halen en viert samen met hen de behaalde successen. 
Door deze combinatie is dit de perfecte baan voor jou. Als je team floreert, als de productie soepel verloopt en je ondertussen bijdraagt aan een duurzame toekomst, dan voel jij die kick van voldoening. Daardoor weet je: dit is echt wat je wil.

Over de functie

 • Als Production Supervisor ben je verantwoordelijk voor een optimaal verloop van de productie door jouw ploeg. Je stuurt een team van zo’n 28 medewerkers aan en zorgt ervoor dat de gestelde doelen worden gehaald, met als prioriteiten de veiligheid en kwaliteit. Je werkt nauw samen met de Senior operators, de Production manager en de Training specialist.
 • Je zorgt voor een veilige werkomgeving en let op naleving van alle voorschriften.
 • Je volgt de productieplanning nauwgezet en stuurt bij waar nodig. Je houdt de machines, processen en resources van jouw ploeg in optimale conditie. Je signaleert verbeterpunten en draagt bij aan de optimalisatie van het productieproces.
 • Je investeert in de ontwikkeling van jouw medewerkers door te coachen, begeleiden en opleidingen aan te reiken. Je voert functionerings- en beoordelingsgesprekken met je teamleden. En in jouw rol als Supervisor ben je ook verantwoordelijk voor de verzuimbegeleiding en de re-integratie van medewerkers. 
 • Je stelt, in samenwerking met de Training specialist, opleidingsplannen op en je neemt deel aan werkoverleggen. 

Waar ga je werken?
Wij zijn Huhtamaki Franeker: een van de grootste molded fiber fabrieken van ons concern. In onze fabriek wordt oud papier verwerkt en getransformeerd tot functionele producten, zoals eierdoosjes en bekertrays.
Huhtamaki is actief in 37 landen en heeft ruim 19.000 medewerkers. Bij Huhtamaki draait alles om innovatie, duurzame innovatie! Niet alleen omdat onze klanten en eindgebruikers uit de wereldwijde retailmarkt hier iedere dag om vragen, maar ook omdat wij zelf streven naar een wereld met duurzaam verpakkingsmateriaal. 

Wat vragen we van jou?

 • Heb jij MBO+/HBO werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring in een productieomgeving?
 • Heb jij affiniteit met techniek en kennis van LEAN/Six Sigma/TPM?
 • Ben jij proactief en besluitvaardig? Coachend en stressbestendig? En heb je een helikopterview?
 • Heb je goede communicatieve vaardigheden in zowel woord als geschrift?
 • En ben je bereid om in een 5-ploegendienst te werken?

Reageer dan direct! 

Wat krijg je van ons?

 • Als Supervisor heb je alle ruimte, mogelijkheden en vrijheid om je werk in te vullen zoals jij dat wil. 
 • Je komt bij Huhtamaki Nederland in dienst en krijg een jaarcontract met optie tot onbepaalde tijd;
 • Je krijgt een werkweek van 36 uur; 
 • Je werkt aan een duurzame toekomst. 
 • Je krijgt een salaris van tussen de 55.500 en 74.000 euro per jaar. 
 • Daarnaast krijg je 27 vakantiedagen en 4 ADV-dagen.
 • Ook neem je deel aan een uitstekende pensioenregeling.

Solliciteren
Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature? Wacht dan niet te lang met solliciteren en grijp deze baan voordat een ander ermee vandoor gaat. 
Solliciteren is erg eenvoudig: in drie kleine stappen is het al gebeurd! 
1.    Klik op ‘reageer direct’.
2.    Vul je gegevens in en upload je cv.
3.    Klik op verzenden.

Voor vragen over de functie en/of de procedure kun je contact opnemen met Anna Guldemond (Recruitment consultant bij Huhtamaki Nederland): 06-25355627.

Acquisitie
Voor al onze vacatures werken wij intensief en exclusief samen met Effectus-HR. Door de expertise die we hiermee in huis hebben, zijn wij ervan overtuigd dat we voor deze vacature een meer dan geschikte kandidaat gaan vinden. Ongevraagd kandidaten voorstellen wordt daarom niet op prijs gesteld. Huhtamaki Nederland aanvaardt geen ongevraagde hulp van bureaus. Toegestuurde cv’s door bureaus, zonder zoekopdracht van de afdeling HR, worden gezien als eigendom van Huhtamaki Nederland. Er zal geen vergoeding worden betaald in geval de kandidaat ingehuurd wordt door Huhtamaki Nederland als gevolg van deze verwijzing of via andere middelen. 

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSupervisor Gegevensinvoerders
Indicatie salaris (min – max]0 – 0
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , 625355627 onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieFraneker, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijhuhtamaki.com/solliciteren?solnr=888&utm_medium=jobboards&utm_source=nvb2_&utm_campaign=Supervisor_EFG01606_&utm_id=EFG01606

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.