Talent Sourcer WeCruite 17-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Talent Sourcer WeCruite 17-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Talent sourcer - HBO bijbaan 12-16 uur per week - Leeuwarden

Vacaturenummer: 1849

- 2600

Introductie

"Wat me vooral aanspreekt, is een stukje kleinschaligheid. Ik kom van een organisatie met meer dan 12.000 mensen, daar was ik slechts een nummer en hier ben je gewoon echt een persoon." Diemmi Bui, recruitment consultant WeCruite.
Wil jij ook bij deze kleinschalige organisatie horen en een echte WeCruiter worden? Lees dan vooral verder als jij op zoek bent naar een baan als talent sourcer voor 12 - 16 uur per week

Organisatie

Bij WeCruite zijn we meer dan alleen een landelijk opererend werving en selectiebureau. We nemen graag de uitdaging aan om het recruitmentlandschap te veranderen. Hoe doen we dat? We werken met campagnes die zorgen voor rust en overzicht in je werving. We bieden ook RPO (Recruitment Process Outsourcing) oplossingen aan, waarmee we onze klanten volledig ontzorgen op het gebied van recruitment. We werven zowel voor vaste als interim banen, en ons specialisme ligt in de niché markt van de finance sector.

Bij WeCruite geven we je altijd de mogelijkheid om je te specialiseren. Of je nu geïnteresseerd bent in neuro marketing, een Linkedin expert wilt worden of je meer wilt bezighouden met content, wij bieden je de ruimte om je passie te volgen. Jouw HBO-opleiding vormt een stevige basis, en als je minimaal 12 uur per week beschikbaar bent, ben je meer dan welkom om ons team te versterken.
Wij zijn momenteel met 16 personen actief bij WeCruite, waarvan er 11 werkzaam zijn in Leeuwarden en 5 personen werken vanuit de achterhoek, te Eibergen. Hoewel we een kleine organisatie zijn, zijn onze ambities gigantisch. Vorig jaar vielen we als de 'underdogs bijvoorbeeld' net buiten het FD Gazellen-podium. Maar dit jaar gaan we, samen met jou, voor goud!

Functie

Als Talent Sourcer krijg je de kans om waardevolle ervaring op te doen in het recruitment vak. Je leert hoe je profielen en cv's kunt beoordelen en een eerste selectie kunt maken op basis van de vereisten van de functie. Verder leer je hoe je effectief kunt sourcen via verschillende kanalen, zoals LinkedIn en jobboards. Je wordt een expert in het leggen van contact met potentiële kandidaten via LinkedIn en vervolgens plan jij de intake voor je collega. Door middel van zorgvuldig geselecteerde zoektermen en geavanceerde zoektechnieken zul je de juiste professionals vinden en benaderen. Jij zorgt er voor, met een proactieve benadering van passief en actief werkzoekende finance professionals, dat de recruitment consultants de vacatures bij onze opdrachtgevers sneller kan vervullen.


Je voert de volgende werkzaamheden uit:


 • Proactief zoeken naar talenten via LinkedIn en andere bronnen;
 • Beoordelen van Cv's en het maken van een eerste selectie;
 • Contact leggen met potentiële kandidaten via LinkedIn;
 • Het plannen van intakes voor jouw collega's;
 • Opbouwen van een talentpool en het onderhouden van contacten met potentiële kandidaten;
 • Rapporteren over de voortgang en het succes van de wervingsactiviteiten aan ons Recruitment team.

Naarmate je groeit in je rol, zul je een waardevolle talentpool opbouwen. Je onderhoudt contacten met potentiële kandidaten en bouwt relaties op. Je wordt een betrouwbare sparringpartner voor het gevonden talent.

Functie-eisen

In deze rol onderhoud je dagelijks contact met hoogopgeleide accountancy professionals waarbij een soepele communicatie van groot belang is. Daarom zoeken we een professional met hbo werk- en denkniveau, hierbij vinden wij het papiertje niet noodzakelijk. Wel ben je dagelijks proactief berichten aan het sturen naar finance professionals, in schrift moet je dus foutloos Nederlands kunnen schrijven.


 • Je bent een HBO-student in een relevante studierichting, zoals HRM, Commerciële Economie, Communicatie of Bedrijfskunde;
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling;
 • Je bent zelfstandig, proactief en resultaatgericht;
 • Je hebt affiniteit met het recruitment vak en het vinden van de juiste match tussen kandidaten en organisaties;
 • Je bent in staat om snel te schakelen en prioriteiten te stellen.
 • Je bent 16 uur per week beschikbaar en op momenten dat je meer kan werken, dan sta je hier voor open.

Aanbod

Van ons krijg je het volgende:

 • Bruto salaris van €2400 - 2600 bruto per maand op basis van 40 uur per week. Salaris is afhankelijk van ervaring;
 • De mogelijkheid om flexibel te werken middels je schoolrooster, maar wel tijdens kantooruren;
 • Een jaarcontract;
 • Pensioen;
 • Bonusregeling;
 • Onboaringproces + buddy voor het inwerken tot je beschikking;
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid;
 • Trainingen en cursussen;
 • Leuke teamuitjes.

Inlichtingen

Je kan meer informatie opvragen bij Brouwer. Je kan haar bereiken via of .

Deel vacature:

Brouwer

Recruitment Consultant

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelCampus Recruiter
Indicatie salaris (min – max]2400 – 2600
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)12 – 16
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractBijbaan
BrancheOverig
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://wecruite.nl/talent-sourcer-hbo-bijbaan-12-16-uur-per-week-leeuwarden/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.