Teamleider Verzuim Randstad 23-04-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Teamleider Verzuim Randstad 23-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Functieomschrijving

Voor de Belastingdienst in Leeuwarden zijn wij opzoek naar een Teamleider Verzuim.

Je bent lid van het management van de vestiging Leeuwarden van de BelastingTelefoon in de rol van Operationeel teamleider met aandachtsgebied Ziekteverzuim. Samen met de vestigingsmanager en

de teamleiders Kwaliteit, Leren, Ontwikkelen, Proces en Operatie zorg je dat het callcenter zo goed mogelijk presteert. Je ondersteunt, adviseert en coacht de supervisors bij het verminderen en voorkomen van verzuim op de vestiging. Jouw aandachtsgebied speelt een belangrijke rol bij de re-integratie van een medewerker.

wat bieden wij jou
 • een salaris tot max 4921,54 euro bruto per maand
 • een gezellige werkomgeving
 • een vakantie-uitkering en 13e maand
 • 32-36 uur per week
wie ben jij

Je bent besluitvaardig, je legt en onderhoudt makkelijk contacten en je kunt goed een oordeel vormen. Verder beschik je over vaardigheden om ervoor te zorgen dat het team supervisors op een éénduidige manier met ziekteverzuim omgaat. Tenslotte beschik je over organisatiesensitiviteit en heb je het vermogen om maatschappelijke en politieke ontwikkelingen in verband te brengen met je eigen organisatie en taken.

 • je hebt een afgeronde HBO opleiding;
 • je hebt kennis van de Wet Verbetering Poortwachter;
 • je hebt ruime en aantoonbare ervaring in het begeleiden van verzuim;
 • je hebt bij minimaal een jaar ervaring als lijnmanager – bij voorkeur binnen een callcenter en - bij voorkeur - ook met het aansturen van leidinggevenden;
 • je bent bekend met de werkzaamheden en uitdagingen binnen een callcenteromgeving.
wat ga je doen

Jij zorgt ervoor dat er tussen de werkgever en de medewerker duidelijke afspraken worden gemaakt en dat die worden vastgelegd in een plan van aanpak. Vervolgens help jij bij het implementeren van het plan en controleer jij of de afspraken door beide partijen worden nageleefd.

Het doel van de werkzaamheden is om medewerkers, die in het verzuim zitten, zo snel mogelijk weer duurzaam aan het werk te krijgen. Daarnaast zorg jij er ook voor dat ziekteverzuim voorkomen kan worden door handreikingen te doen die bijdragen aan het oplossen of verkleinen van problemen die mogelijk tot verzuim kunnen leiden. Kortom jij draagt bij aan de vitaliteit en werkgeluk binnen onze vestiging.

waar ga je werken

De BelastingTelefoon is als onderdeel van de Belastingdienst verantwoordelijk voor beleid en regie op dienstverlening en levert, als frontoffice van de Belastingdienst, telefonische dienstverlening aan burgers, bedrijven en intermediairs. Deze dienstverlening moet eraan bijdragen dat burgers en bedrijven kunnen voldoen aan de (fiscale) verplichtingen. Signalen van burgers en bedrijven gebruiken we om processen te verbeteren. Maar dienstverlening is meer dan het telefoniekanaal. In het Bedrijfsplan wordt ingezet op een koers richting krachtiger en transparante besturing van de verschillende kanalen (telefoon, internet, sociale media, post en balie) en een meer integrale kanalenregie.

sollicitatie

Ben jij enthousiast over deze vacature en bezit jij de gevraagde werkervaring? Neem snel contact met ons op!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTeamleider Behangers
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensbelastingdienst.leeuwarden@nl.randstad.com , 06-16121201. 06-57398542 onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/WkbbuYW21M6LsW4rSIQd

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.