Technisch DTP-er Drukkerij Van der Eems 08-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Technisch DTP-er Drukkerij Van der Eems 08-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Geschiedenis

Ons bedrijf is in 1906 opgericht in Easterein. Een kleine drukkerij die door de jaren heen is uitgegroeid tot een groot bedrijf met twee vestigingen en 65 werknemers. De vierde generatie staat inmiddels aan het roer. Het ondernemerschap zit in ons bloed. En iedere generatie heeft op haar eigen manier een bijdrage geleverd aan het bedrijf. Onze rijke historie is de solide basis onder een moderne koers.

" Het predicaat Hofleverancier prijkt bij ons aan de muur. In 2006 is ons 100-jarig bestaan bekroond. En daar zijn we ontzettend trots op.

Contactpersonen

Durk-Jorrit van der Eems

Technisch DTP-er met kennis van procesautomatisering/workflow

Wie zijn wij?
Grafische groep van der Eems is een familiebedrijf in hart en nieren. In 1906 klein begonnen, maar uitgegroeid tot een bedrijf met twee vestigingen in Easterein en Heerenveen met 60 medewerkers. We maken drukwerk voor de meest uiteenlopende branches in Noord-Nederland. Kwaliteit, duurzaamheid en goed werkgeverschap, daar staan we voor. We zijn nieuwsgierig, lopen het vuur uit de sloffen en hebben een enorme drive. Waarom? Omdat we van ons vak houden. Dit alles in combinatie met de nodige humor. Met ons moderne machinepark en automatisering kunnen wij als drukkerij aan alle klantvragen voldoen op het gebied van drukwerk. We hebben oog voor onze omgeving, 'stypje' lokale initiatieven en voelen ons betrokken bij onze klanten en onze medewerkers. Meer info is te vinden op onze site www.vandereems.nl

De functie
Als technisch DTP-er ben je verantwoordelijk voor het verwerken en (automatisch) controleren van alle opmaak- en drukbestanden. Adobe InDesign, Photoshop en Illustrator hebben voor jou geen geheimen. Je maakt deel uit van een fijn team waar ordermanagement en DTP nauw samenwerken.

Met je kennis van procesautomatisering zet je ons workflow systeem zo optimaal mogelijk in. Je ziet kansen en oplossingen en zorgt er voor dat die ook worden geïntegreerd. Je werkt in teamverband waarbij kennisdeling erg belangrijk is. Met de procesautomatisering ben je bezig om onze bestaande oplossingen te onderhouden en nieuwe oplossingen te bouwen en implementeren. Je zorgt ervoor dat de softwarepakketten die we gebruiken optimaal worden benut.

Wat vragen wij van jou?
• Minimaal MBO-4 opleiding
• Analytische probleemoplosser
• Kennis en ervaring met workflow systemen (bijv. Enfocus Switch)
• Kennis en ervaring met InDesign
• Zin hebben in een flinke dosis verantwoordelijkheid
• Een pro actief en stressbestendig karakter
• Betrokkenheid bij het bedrijf en de collega's
Het is mooi meegenomen wanneer je aantoonbare werkervaring hebt in een soortgelijke functie. Maar wij vinden talent en enthousiasme ook heel erg belangrijk. Dus ben jij pas gestart, laat je dan vooral niet tegenhouden!

Wat bieden wij?
• Een zelfstandig, verantwoordelijke fulltime functie in Easterein (36 uur per week);
• Een informele, no nonsens werkomgeving waarin resultaat telt, maar vooral ook respect voor elkaar en een goede sfeer;
• Salaris volgens de grafische CAO;
• Ergonomische werkplek met zit-sta bureau;
• De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen;

Interesse?
Stuur dan een brief met motivatie en CV naar Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Durk-Jorrit van der Eems, Directeur, mobiel

Kernwaarden

Betrokken

Als organisatie zijn we betrokken bij onze omgeving, onze klanten en onze medewerkers. Het klinkt als een cliché, maar menen dit oprecht. Betrokken mensen maken het verschil. Daar zijn wij van overtuigd. Technisch moet het natuurlijk kloppen, maar het onderscheidende vermogen komt van de werkvloer.

Nieuwsgierig

Door onze realistische blik op de toekomst, lopen we nooit achter de feiten aan. We investeren, omdat we kansen zien en we zijn altijd actief op zoek naar nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied. We willen tijdig weten wat er achter de horizon van de grafische wereld gebeurt. Nieuwsgierig zijn we vooral ook naar u en naar uw bedrijf. Naar uw succes, uw wensen en uw doelen. Samen gaan we op weg, zodat wij voelen en ervaren wat u drijft. Dat is de enige weg naar succes. Met u!

Sponsoring

Wij leveren graag onze maatschappelijke bijdrage door middel van sponsoring. Of het nu gaat om kleine lokale stichtingen of grote verenigingen. Iedereen is voor ons even waardevol. Het vuur, de betrokkenheid en het plezier dat mensen in hun club steken is herkenbaar binnen onze eigen cultuur. Dat vinden we prachtig en stimuleren we graag. Daarom zijn we o.a. betrokken bij: sc Heerenveen, Aris Leeuwarden (eredivisie basketbal), vv-SDS, Tryater, Keatsferiening Easterein, KNKB, COVOS, Slachtemarathon, Milleniumloop, Jorwert iepenloftspul, Koninklijke Vereniging " Het Friesch Paarden-Stamboek" (KFPS), De Basic Bigband, Museum Belvedere, Fries Museum, Skutsjesilen en nog vele andere sportwedstrijden en culturele evenementen.

Grafische Groep Van der Eems

Kom gerust verder.

''

In Easterein en Heerenveen heten wij u van harte welkom. De hoofdvestiging Easterein is al vele jaren ISO9001 en ISO14001 gecertificeerd.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTechnisch Dtp-er
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheMedia/Uitgeverijen/TV
LocatieJorwert, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.vandereems.nl/wie-zijn-wij/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.