Trainer Saturna 16-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Trainer Saturna 16-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Saturna is de gymnastiekvereniging in
Alkmaar voor jong en oud


Saturna is altijd op zoek naar trainers om haar team te versterken. We zijn op zoek naar mensen met passie en affiniteit met de sport.
Zowel een interne als externe opleiding behoort tot de mogelijkheden. In een vrijblijvend gesprek kunnen we je vertellen over de mogelijkheden.
Wil je als trainer deel uitmaken van ons team? Lees de vacaturetekst of mail naar .

Lijkt het je interessant om mee te denken op bestuurlijk niveau? Laten we dan in gesprek gaan om te bespreken wat de functie precies betekent.

De Activiteitencommissie helpt bij het organiseren van evenementen, zoals de Springwedstrijden en de Onderlinge Wedstrijden. De Activiteitencommissie wordt ondersteund door het Saturna bedrijfsbureau.
De Activiteitencommissie komt 4 tot 6 keer bij elkaar voor een evenement en vooraf worden er alvast wat zaken geregeld. Tijdens het wedstrijdweekend help je op vrijdagavond met opbouwen en op zaterdag en zondag ben je natuurlijk ook aanwezig. Laat het weten als het je leuk lijkt hier een aandeel in te hebben.
Voor meer informatie lees je de vacaturetekst of mail je naar de AC .

Wil je onze trainerscoaches komen versterken? Ter uitbreiding en vervanging van ons huidige team 'Coach de coach' zijn we op zoek naar mensen die met hun kennis onze trainers verder willen brengen op pedagogisch vlak. Een Trainerscoach observeert op pedagogisch vlak trainers tijdens de lessen binnen Saturna en reflecteert samen met de trainer middels een feedbackgesprek op de gegeven les. Voor meer informatie lees je de vacaturetekst of mail je naar de verenigingsmanager .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTrainer
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)1 – 3
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.saturna-alkmaar.nl/vacatures

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.