Trajectbegeleider Ambulant - Trajectbegeleider Ambulant Stichting Limorfonds 08-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Trajectbegeleider Ambulant – Trajectbegeleider Ambulant Stichting Limorfonds 08-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Trajectbegeleider ambulant

Leeuwarden

Bij een ontregeld leven door een opeenstapeling van serieuze problemen biedt LIMOR mensen de snelweg naar herstel. Waar een cliënt een stap achteruit doet, doen wij er twee vooruit. MO 2.0 noemen we dat. Welke stap zet jij?

Typisch LIMOR

LIMOR is er voor mensen die om welke reden dan ook diep in de problemen zijn geraakt en nergens anders meer terechtkunnen. Wij zijn de laatste strohalm. In vaktaal: cliënten met complexe problematiek die meerdere leefgebieden raakt. In alles wat we doen staat de cliënt centraal. Onze begeleiding is daarom zo kort mogelijk maar zo lang als nodig en erop gericht op dat cliënten hun kracht en mogelijkheden hervinden. Opvangen, aanpakken, loslaten: typisch LIMOR.

Voor ons ambulante team van de regio Friesland Noord hebben we per 1 juli a.s. plaats voor een

Trajectbegeleider

(32 uur per week)

Dit ga je doen

Als trajectbegeleider draag je actief bij aan het vergroten van de zelfredzaamheid van je cliënten. Je werkzaamheden stem je af in samenspraak met de cliënt en in samenwerking met de trajectregisseur en andere betrokken disciplines. Je werkt vanuit de standplaats in Leeuwarden.

Iets specifieker

We hebben een flinke wensenlijst. We willen namelijk het beste voor onze cliënten. Wij zijn bevlogen, integer, ondernemend en samenwerkend en verwachten dat nieuwe collega's dit ook zijn en bewijzen in hun werk. Daarnaast noemen we enkele belangrijke punten specifiek voor deze functie. Uiteraard komen er meer ter sprake als we je mogelijk uitnodigen voor een gesprek.

 • Je herkent en signaleert mogelijke knelpunten in de directe hulpverlening en bespreekt dit met de trajectregisseur.
 • Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het maatwerk-begeleidingsplan dat is vastgesteld in samenspraak met de cliënt, trajectregisseur en externe disciplines.
 • Je kunt je volledig vinden in Situationeel Begeleiden en werkt volgens deze methodiek.
 • Je rapporteert volgens de richtlijnen in het cliëntendossier over de verrichte werkzaamheden.
 • Je zorgt dat het maatwerk-begeleidingsplan binnen het beschikbare budget wordt uitgevoerd.

Wat we vragen

Het beschikken over een MBO niveau 4 diploma is een vereiste (bv. Maatschappelijke Zorg). Je hebt kennis van sociale systemen en maatschappelijke ontwikkelingen. Over psychiatrische en psychosociale problematiek kun je ons ook nog het nodige vertellen. Verder ben je creatief in het bedenken en organiseren van toeleiding naar werk of dagbesteding.

Wat we bieden

We hebben een open bedrijfscultuur: je krijgt de ruimte het beste uit jezelf en uit de cliënt te halen en mee te denken met de organisatie. Je collega's zijn gepassioneerd in hun werk en tonen zich betrokken bij zowel hun cliënten als naar collega's en de organisatie. LIMOR valt onder de cao Sociaal Werk. Naast deze afspraken biedt LIMOR je een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden aan.

Salaris

 • de rechtspositie vindt plaats conform cao.
 • inschaling schaal 6 (maximaal € 3.858,- bij een fulltime dienstverband);
 • een individueel keuzebudget bovenop je salaris, bestaande uit 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering;
 • een individueel loopbaanbudget;
 • de mogelijkheid voor het fiscaal voordelig aanschaffen van b.v. een fiets of sportabonnement;
 • het betreft een functie van 32 uur per week voor een periode van een jaar met kans op verlenging.

Voor meer informatie neem je contact op met () via tel: .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHr Adviseur
Indicatie salaris (min – max]3858 – 3858
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.limor.nl/limor-werving-en-selectie-vacature-in-en-extern-2/trajectbegeleider-ambulant-friesland-zuid

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.