Vergunningverlener WABO Maandag 16-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Vergunningverlener WABO Maandag 16-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Over de functie

Ben jij op zoek naar een zelfstandige en afwisselende functie. En wil je daarnaast werken in een dynamische omgeving? Dan is dit misschien wel jouw ideale nieuwe baan!

💶 €3090 - €4671

Wat ga je doen als vergunningverlener WABO?

Als WABO vergunningverlener binnen het team behandel je (aan)vragen en meldingen ingevolge de WABO.

Je verstrekt informatie over de activiteiten op grond van de wettelijke regelgeving en het gemeentelijk beleid. Binnen het team ben je op dat gebied ook een vraagbaak. Je behandelt zelfstandig omgevingsvergunningaanvragen (deelactiviteit bouwen, handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening, uitweg, reclame). Je toetst bouwplannen op ontvankelijkheid, legt plannen voor aan de welstandscommissie, toetst aan het bestemmingsplan en aan het Bouwbesluit. Daarnaast handel je sloop- en asbestmeldingen en sloopvergunningen af. Voor belangrijke overleggen en andere afspraken kom je op kantoor maar de overige werkzaamheden kunnen ook vanuit huis worden uitgevoerd.

Wie ben jij?

Je bent iemand die graag in verbinding staat met onze klanten, je beschikt dus over goede contactuele en communicatieve eigenschappen. Je bent resultaatgericht en dienstverlenend omdat je altijd rekening houdt met individuele en collectieve belangen van onze klanten en met de bestaande wet- en regelgeving. Daarnaast ben je nauwkeurig in je werk en kun je goed presteren onder druk. 

Functie eisen

Je sterke punten. Daar houden we van.

Wie niet? Maar wat is nou echt belangrijk als vergunningverlener WABO? Communicatief vaardig en aanpakker zijn waarschijnlijk heel logisch, maar ook plannen, beslissingen durven nemen en kritisch meedenken zijn van grote waarde! 

Waar wij verder heel blij van worden.

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau en een afgeronde vakinhoudelijke opleiding (richting bouwkunde);
 • Je hebt ervaring met vergunningverlening, het afhandelen van (sloop) meldingen en sloopvergunningen en het toetsen van bouwplannen aan het bouwbesluit en het bestemmingsplan;
 • Je hebt ervaring met het werken met Suite4Omgevingsdiensten (Key2-Vergunningen, key2-Activiteiten);
 • Je hebt affiniteit met digitaal werken.

Waar we jou blij mee maken.

 • Een uitdagende functie in jouw regio bij een overheidsinstantie;
 • Een salaris tussen de €3090-€4671;
 • Reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer;
 • 8,33% vakantiegeld en 25 vakantiedagen;
 • Dertiende maand;
 • Trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden via de Maandag® Academy;
 • Vrijblijvende netwerkbijeenkomsten van club Maandag®;
 • Persoonlijke begeleiding van zowel een recruiter als een accountmanager.

Durf jij het aan?

Laat ons niet langer in spanning, maar reageer direct. Toch nog wat vragen? Neem dan contact met ons op, dan helpen we je graag! 

Over het bedrijf

Hallo Maandag®  

Wij vinden goede arbeidsvoorwaarden net zo belangrijk als werkgeluk. Zweverig? Misschien een beetje, maar zeker waar! We komen daarom graag met jou in gesprek over wat je nou écht belangrijk vindt in een functie, zodat we ook hier een rol voor je in kunnen spelen. Daarnaast bieden we een goed salaris, uitgebreide opleidingsmogelijkheden (via onze eigen Academy), toffe werksfeer (o.a. regelmatig borrels en afdelingsuitjes) en doorgroeimogelijkheden. 

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Vergunningverlener WABO die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVergunningverlener Wabo
Indicatie salaris (min – max]3500 – 4500
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevenssabine.visser@maandag.nl , 31620163566 https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108140189?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.