Verkoopadviseur witgoed met een focus op keukenapparatuur en personal care Expert Tromp BV 26-04-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Verkoopadviseur witgoed met een focus op keukenapparatuur en personal care Expert Tromp BV 26-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Wat ga je doen?

Als verkoopadviseur voor de afdeling witgoed met een focus op keukenapparatuur en personal care zorg jij ervoor dat alles klaarligt om jouw klanten goed te kunnen bedienen. Je selecteert mooie handelsproducten en bedenkt een heldere productpresentatie. Je beschikt over serieuze productkennis en kunt een breed scala aan klantvragen beantwoorden. Je maakt met de klant afspraken over levering van producten en diensten. Na aanschaf blijf je beschikbaar voor vervolgvragen of verdere toelichting.

Praktisch gezien bestaan je verantwoordelijkheden voornamelijk uit:

  • Het gastvrij ontvangen van klanten.
  • Het voeren van adviesgesprekken met klanten zowel in de winkel als aan de telefoon.
  • Het verlenen van service voor jouw productgroep.
  • Assortimentsbeheer en voorraadbeheer van jouw afdeling.
  • Het verzorgen van de bijbehorende verkoop- en inkoopadministratie.

Wie ben jij?

Jij hebt affiniteit met consumentenelektronica en haalt voldoening uit het deskundig helpen van klanten. Je kunt goed luisteren en een beeld vormen van wat de ander belangrijk vindt. Je bent representatief en servicegericht. Je kunt je goed uitdrukken, zowel mondeling als aan de telefoon of per e-mail. Je beschikt over goede organisatorische vaardigheden.

Je bent 32 tot 38 uur per week beschikbaar en kunt structureel op zaterdagen werken.

Wij verwachten minimaal MBO werk- en denkniveau. Heb je nog geen winkelervaring, of een achtergrond in een ander vakgebied? Dat is geen probleem. Wij leiden je op!

Deze functie is te combineren met de duale opleiding Ondernemerschap & Retail Management, of met de BBL opleiding Manager Retail.

Wie zijn wij?

Expert Tromp is dé vakspeciaalzaak op het gebied van consumentenelektronica in Leeuwarden. Ons team bestaat uit een enthousiaste groep van ongeveer 20 mensen met passie voor hun werk. Samen staan wij voor deskundigheid, persoonlijk advies, een kwaliteitsassortiment met ruime installatiemogelijkheden en ook goede service na de koop.

Expert Tromp is lid van de Retail-organisatie: de Nederlandse Expert Groep. Deze organisatie zorgt voor ondersteuning op het gebied van inkoop, marketing, ICT en e-commerce.

Wat bieden we?

Expert Tromp groeit en jij groeit vanzelfsprekend met ons mee. Je komt in een werkomgeving waarin je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en veel te leren. Je wordt opgenomen in een sociaal en professioneel team collega’s. Bij goed functioneren heb je uitzicht op een vast dienstverband. Bij aanvang ontvang je een marktconform salaris volgens de CAO ETD.

Kom jij het maken bij Expert Tromp?
Spreekt deze functie jou aan? Stuur dan jouw CV en Motivatiebrief aan ons door!

Reageren kan in ieder geval tot en met 14 mei.

Contact: Frido Dijkstra (frido.dijkstra@expert.nl)
Publicatie: 26-04-2024

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerkoopadviseur
Indicatie salaris (min – max]2200 – 2500
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 38
Contactgegevensadministratie.leeuwarden@expert.nl , 31582158000 https://www.expert.nl/winkels/leeuwarden
Type contractVast
BrancheDetailhandel, Elektronica
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.