Verpleegkundig Begeleider 's Heeren Loo Zorggroep 15-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Verpleegkundig Begeleider ’s Heeren Loo Zorggroep 15-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Logo Werken bij 's Heeren Loo

 • Ik ben...
  • Beroeps Opleidende Leerweg (BOL)
  • Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL)
  • Alles over Werken en leren
Logo Werken bij 's Heeren Loo

 1. Verpleegkundig begeleider

"Zoek je uitdaging in verpleegtechnische handelingen? Ben je geduldig en zie je mij ook als gelijkwaardig persoon?

In het kort

 • Leeuwarden
 • 28 uur
 • 2821 tot 3938 euro
 • nr. 14903

Je kunt reageren t/m 26-05-2024

Jouw recruiter

Contact opnemen

Waar ga je werken?

Jij komt te werken als mbo verpleegkundige op onze woonlocatie in Leeuwarden van 's Heeren Loo De Noorderbrug. Dit is een wooncentrum met 72 appartementen, verdeeld over 6 verdiepingen. Iedere woonlaag heeft een gezamenlijke huiskamer waar cliënten de andere bewoners kunnen ontmoeten voor gezamenlijke activiteiten zoals bijvoorbeeld koffiedrinken. In de buurt zijn veel groenvoorzieningen, waaronder een park en natuurgebied. Het winkelcentrum en het station zijn op loopafstand of met de bus bereikbaar.

Jouw manier

Als medewerker van 's Heeren Loo help je mee aan een goed leven voor mensen met een beperking. Direct of indirect. We gunnen onze cliënten hetzelfde. Een goed leven waarin zij hun dromen waar kunnen maken.

Jouw ontwikkeling

Bij 's Heeren Loo is leren en ontwikkelen vanzelfsprekend en leuk. Zo blijft jouw werk boeiend en uitdagend. Jaarlijks kun je cursussen en trainingen volgen.

Jouw leven

Als je goed in je vel zit, werk je fijner. Samen zorgen we dat jouw werktijden passen bij jouw privéleven. Wil je dichtbij huis werken? We hebben locaties door heel Nederland.

Wie ga je helpen?

Jij gaat onze bewoners helpen als mbo verpleegkundige. Je gaat zorg en begeleiding geven aan volwassen cliënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) of die een neurologische/neuromusculaire aandoening hebben. Leren omgaan met de gevolgen van hersenletsel, doofheid met complexe problematiek of een chronische neurologische ziekte valt niet altijd mee. Jij begrijpt dit en probeert hier je begeleiding op aan te passen. Je gelooft in kansen en mogelijkheden, jij gaat voor groei en ontwikkeling en kijkt niet zozeer naar de beperkingen. Met jouw manier van begeleiden zorg je ervoor dat de cliënt weer vertrouwen krijgt in zichzelf én in zijn omgeving.

Hoe ga je helpen?

Als mbo verpleegkundige zal het verlenen van verpleegtechnische handelingen een groot onderdeel worden van je takenpakket. Je ondersteunt je collega's door het uitvoeren van medische zorg zoals het uitvoeren van algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). Je werkt samen in een team en dat betekent dat je met elkaar de taken verdeelt en elkaar informeert over de voortgang en bijzonderheden. Belangrijk in jouw werk is het contact met de cliënt. Vanuit respect en begrip ga jij om met de cliënt, die soms naast het ziektebeeld complexe bijkomende problematiek heeft. Je werkt samen in een multidisciplinair team bestaande uit andere begeleiders, persoonlijk begeleiders, gedragswetenschapper, verpleegkundigen, gastvrouw/heer en een manager zorg. Samen met je collega's zorg je voor een vertrouwde en fijne woonomgeving met passende zorg.

Dit bieden wij

 • Salaris volgens de cao Gehandicaptenzorg tussen de 2821 euro en 3938 euro op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
 • Voor begeleiders die werken met zeer intensieve groepen cliënten is er een extra arbeidsmarkt toeslag van 5%.
 • Vakantiegeld 8% in mei en eindejaarsuitkering 8,33% in december.
 • 144 uur vakantie én 57 uur balansverlof per jaar op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
 • Als medewerker van de grootste zorgaanbieder in de Nederlandse gehandicaptenzorg profiteer je van talloze carrièrekansen en ruime doorgroeimogelijkheden.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling.
 • We werken binnen 's Heeren Loo persoonsgericht. Dat betekent dat je werkt vanuit de zorgvraag van de cliënt en tegelijkertijd jouw persoonlijke wensen hier zoveel mogelijk op afstemt.

Over 's Heeren Loo

's Heeren Loo helpt mensen met een lichte tot ernstige (verstandelijke) beperking. Van jong tot oud, in heel Nederland. We geven de zorg en ondersteuning die zij nodig hebben. Lichte zorg waar het kan en intensieve zorg als het nodig is. Want de cliënt staat centraal. En met onze jarenlange kennis en ervaring, aangevuld met onze wetenschappelijke onderzoeken, helpen wij dagelijks onze cliënten én medewerkers verder.

Sollicitatieprocedure

Een gesprek waarin wij jou leren kennen en onderzoeken waar jij tot je recht komt. Dat vinden wij belangrijk! Dat cv komt later wel. Eerst tijd voor een leuke kennismaking met onze recruiter. Dat kan telefonisch, maar ook onder het genot van een kopje koffie. Of bijvoorbeeld tijdens een inloopmoment of een wandeling over één van onze prachtige woonzorgparken. Samen kijken wij naar de beste plek voor jou binnen 's Heeren Loo.

Wil je weten wat de mogelijkheden voor jou zijn als ?

Bel, app of mail met (recruiter) op telefoonnummer: of e-mailadres: om een kennismaking in te plannen!

#LI-SO1

Solliciteren

Leuk dat je belangstelling hebt in een baan bij 's Heeren Loo.

Contact

In een (telefoon)gesprek onderzoeken we graag wat jouw talenten.

Eerste gesprek

Kennismaking met de manager of een collega uit het team.

Voorstel en Start

Beiden enthousiast? Dan doen wij jou een passend aanbod!

De Noorderbrug en Noordoost-Nederland

Werkt op ma, di, wo en do

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBegeleider
Indicatie salaris (min – max]2821 – 3938
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheTransport/Opslag/Distributie
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.sheerenloo.nl/vacatures/verpleegkundig-begeleider-1070936

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.