Verpleegkundig Specialist GGZ Verslavingszorg Noord Nederland 23-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Verpleegkundig Specialist GGZ Verslavingszorg Noord Nederland 23-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 


24/7 bereikbaar

 1. Verpleegkundig Specialist GGZ, Sneek

Locatie Polikliniek, locatie Sneek

Uren 24 -32 uur per week

Begindatum Per in overleg

Werk je graag zelfstandig en ben je enthousiast om een team verder mee op te bouwen? Kom dan werken op onze Polikliniek in Sneek!

Wie ben je?
Je bent een oplossingsgerichte en teamgerichte Verpleegkundig Specialist GGZ die warm loopt voor complexe zorgvragen op het gebied van verslaving en psychiatrie. Je werkt graag in een multidisciplinair team en je hebt hierin een verbindende en coachende rol. Vanzelfsprekend weet jij hoe je het contact met cliënten aangaat en ze kunt motiveren voor een behandeling. VNN heeft oplossingsgericht werken en persoonlijk leiderschap als speerpunten en dat zoeken we ook in jou!

Waar ga je werken?
Sinds 2021 heeft VNN een ambulante vestiging in Sneek. Vanuit deze locatie bieden wij verslavingszorg voor een brede doelgroep uit Sneek en omstreken. Je werkt in een team, dat poliklinische zorg levert. Samen met de medewerkers van de afdeling Preventie wordt de lokale aansluiting gezocht en werken we gebiedsgericht met elkaar.

Poliklinische zorg
De poliklinische zorg richt zich op de behandeling van mensen met verslavingsproblematiek wat varieert van licht tot ernstig. De poliklinische behandeling is vooral gericht op genezing (herstel naar volwaardige participatie in de samenleving). Binnen de polikliniek bieden wij cliënten gestructureerde sociaal psychiatrische begeleiding en diverse vormen van behandeling, zowel individueel als in groepen.

Wat ga je doen?
Als regiebehandelaar heb je binnen de polikliniek een belangrijke rol in het monitoren van de verschillende (medische) behandelingen. Je coördineert medische en verpleegkundige zorgprocessen en bent verantwoordelijk voor de totale behandeling en behandeltraject van cliënten. Ook doe je intakes, diagnostiek, stel je behandelplannen op en ben je verantwoordelijk voor de zorgtoewijzing. Daarnaast begeleid je cliënten door het verrichten van geprotocolleerde behandelingen en het toepassen van medische, verpleegkundige en psychosociale interventies. Je draagt zorg voor een goede communicatie met cliënten en medebehandelaren over het verloop van de behandeling in relatie tot het zorgplan. Daarnaast evalueer je periodiek de voortgang van het behandelproces en de effectiviteit daarvan met de cliënt en zijn/haar behandelaren.

Ons werkgebied is de gemeente Súdwest-Fryslân en de gemeente Fryske Marren.

Wat vragen wij van je?

 • Je hebt een afgeronde 3-jarige Masteropleiding Verpleegkundig Specialist GGZ en je bent BIG-geregistreerd.
 • Je hebt een enthousiaste, flexibele en proactieve houding. Je kunt zelfstandig prioriteiten stellen en initiatieven nemen.
 • Je bent in staat om (pro)actief en constructief contact te leggen met de doelgroep en dit contact te onderhouden. Je hebt oog voor de wisselwerking tussen de cliënt en zijn/haar sociale context.
 • Je bent in staat om teamprocessen te hanteren met oog voor detail, maar je bent ook in staat om de grote lijn te blijven zien en de implementatie van het behandelbeleid op lange termijn te overzien.
 • Je bent zorgvuldig in rapportagewerkzaamheden en registratiewerkzaamheden.
 • Je bent in het bezit van rijbewijs en eigen vervoer. Dit is noodzakelijk in verband met het ambulante karakter van de functie.

Daarnaast onderschrijft je het belang van een gezonde leefstijl en het beleid van VNN van een volledig rookvrije organisatie.

Wat bieden wij je?

 • Veel mogelijkheden op het gebied van leren en ontwikkelen. Voorbeelden hiervan zijn trainingen op het gebied van Oplossingsgericht Werken en Persoonlijk Leiderschap. Daarnaast biedt VNN ook een ruim aanbod aan digitale leertrajecten op GGZ thema's en persoonlijke ontwikkeling via GGZ Ecademy en GoodHabitz.
 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ en een salaris conform functiegroep 65.
 • Een vast dienstverband behoort tot de mogelijkheden.
 • Een goede pensioenvoorziening bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn. Een eindejaarsuitkering van 8,33%. Een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsregeling, bedrijfsfitnessregeling en volledige vergoeding woon-werkverkeer bij gebruik van openbaar vervoer.

Vragen over de vacature?
Voor meer informatie kun je bellen met , Poliklinieken, telefoon .

Solliciteren?
Je kunt reageren t/m 10 juli 2024 via de knop 'solliciteer direct'. Deze vacature staat voor langere tijd open.

Onderdeel van de aanstellingsprocedure is het inwinnen van referenties en dat je een Verklaring Omtrent het Gedrag kunt overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over VNN
VNN wil hen een perspectief bieden op een ander leven. Dit betekent dat VNN mensen met een verslaving en hun naastbetrokkenen perspectief wil bieden op meer kwaliteit van leven. Ook wil VNN zich inzetten om verslavingsproblemen te voorkomen. Dat doet VNN door het aanbieden van veel verschillende vormen van zorg en behandeling: Preventie · Poliklinische behandeling · Jeugdverslavingszorg · Klinische behandeling · Outreachende verslavingszorg · Forensische zorg · Verslavingsreclassering en Wonen.

Verslavingszorg Noord Nederland (VNN) is de expert op het gebied van verslavingszorg werkzaam in Friesland, Groningen en Drenthe.

Binnen VNN staat de mens centraal, zowel de cliënt als de medewerker. VNN kenmerkt zich als een organisatie met een informele sfeer. Medewerkers krijgen volop de ruimte om zichzelf te ontwikkelen.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerpleegkundig Specialist
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAccountancy
LocatieSneek, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.vnn.nl/werken-bij/vacatures/verpleegkundig-specialist-ggz-sneek-3

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.