Verzorgende IG Aethon 30-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Verzorgende IG Aethon 30-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Bedrijfsomschrijving

Bij Aethon Aelite sta jij centraal. Wij werken graag met leuke en aardige mensen. Aethon Aelite bemiddelt, begeleidt en traint haar starters, trainees en professionals. Je werkt in vaste dienst bij ons en wordt gedetacheerd bij verschillende opdrachtgevers in de maatschappelijke sector. Je bent niet zomaar een professional, maar een gewaardeerd lid van ons team. Samen zorgen we ervoor dat jij je thuis voelt en het beste uit jezelf kunt halen. Als detacheringsbureau zijn wij actief in de zorg, woningcorporaties, burgerzaken en sociaal domein. Jouw werk heeft dus direct impact op mensen en de samenleving. Bij ons draait het niet alleen om een baan, maar om jouw ontwikkeling en een betekenisvolle bijdrage leveren aan de maatschappij.

Functieomschrijving

Heb jij een hart dat klopt voor de zorg en ben je klaar om jouw passie te combineren met professionele toewijding? Bij Aelite zoeken we niet zomaar een Verzorgende IG; we zoeken de parel onder de zorgverleners. Iemand die niet alleen medische handelingen tot in de puntjes beheerst, maar ook zijn of haar warmte en empathie inzet om het verschil te maken in het leven van de cliënten van onze opdrachtgevers.

Jouw toewijding aan de zorg en professionaliteit op de werkvloer maken een verschil. Aelite waardeert jouw inzet en is op zoek naar een Verzorgende IG die zijn of haar talenten wil inzetten in een uitdagende en bevredigende werkomgeving. Samen kunnen we efficiënt werken aan de tekorten in de zorg.

Als Verzorgende IG bij Aelite vervul je een cruciale rol in het welzijn van de cliënten van onze opdrachtgevers. Je voert met liefde en kunde medische handelingen uit en biedt persoonlijke verzorging. Daarnaast ben je een betrokken luisterend oor en bied je de juiste ondersteuning om het dagelijks leven van de cliënten van onze opdrachtgevers te verbeteren.

We zoeken iemand die niet alleen voldoet aan de eisen, maar die passie, toewijding en de juiste skills meebrengt. Ben jij die parel die ons team compleet maakt?

Je gaat werken op basis van detachering, een dienstverlening waarmee we flexibiliteit in jouw werk mogelijk maken. Begrijpend dat diversiteit een kracht is in de zorgsector, geven wij jou de mogelijkheid om jouw expertise in te zetten op diverse locaties en binnen verschillende doelgroepen. Zo kun jij jouw horizon verbreden terwijl je bijdraagt aan de verbetering van de zorg. Én dit alles onder de maatschappelijke vlag van Aelite, met jouw vaste uren!

Wil jij deel uitmaken van ons team en bijdragen aan de zorg van morgen? Solliciteer dan nu en ontdek de parel in jou bij Aelite! We kijken uit naar jouw sollicitatie en motivatie!

Functie-eisen
 • Minimaal 2jaar praktijkervaring met aantoonbare expertise in medische handelingen.
 • Afgeronde opleiding Verzorgende IG.
 • Flexibiliteit in diensten (ochtend-, middag-, avond- en weekenddiensten).
 • In het bezit van een rijbewijs (B).
 • Bereidheid tot reizen en werken met diverse doelgroepen.
 • Minimaal 24 uur beschikbaar.
Arbeidsvoorwaarden
 • Een dienstverband met vaste uren.
 • Salaris tussen €2.461,95 en €3.177,10, afhankelijk van jouw ervaring.
 • Een Volkswagen Up van de zaak of reiskostenvergoeding.
 • Pensioenopbouw vanaf dag 1.
 • 25 vakantiedagen per jaar op basis van een fulltime dienstverband.
 • Kansen voor verdere ontwikkeling en groei bij Aelite.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerzorgende Ig
Indicatie salaris (min – max]2751 – 2751
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)36 – 40
Contactgegevensjamilla.vandepol@aethon.nl , 088 035 1500 onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieSneek, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/JjwgplJ220PFIJ39bbq3

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.