Voorman Randstad 16-04-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Voorman Randstad 16-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Functieomschrijving

Ben je een ambitieus persoon met interesse in techniek, logistiek of bouw? Dan is dit de perfecte kans voor jou als meewerkend voorman! Onze opdrachtgever zoekt een gemotiveerde teamspeler die in staat is om het team te leiden en die af en toe zelf ook zijn steentje bijdraagt in de productie van prefab betonelementen.

wat bieden wij jou
 • 32 - 40 uur
 • Dynamische functie tussen werkvloer en kantoor
 • Harlingen + reiskostenvergoeding
 • Werken in een flexibel venster in de dagdienst
 • Mogelijkheid voor een leerling meewerkend voorman
 • Kans op een vast contract bij goed functioneren
wie ben jij

Als jij stevig in je schonen staat, anderen kunt motiveren en leiden, en je werk nauwkeurig doet, dan heb je de juiste eigenschappen om meewerkend voorman te zijn. Jij bent nuchter, direct en draait er niet om heen. Drie woorden die op hetzelfde neerkomen, dat geeft aan hoe belangrijk het is. Jouw werkwijze is taakgericht en oplossingsgericht. Dit allemaal in combinatie met affiniteit en/of ervaring in de bouw, productie of logistiek maakt jouw de geschikte kandidaat!

 • Affiniteit en/of ervaring in de bouw, productie en/of logistiek
 • Ervaring in het aansturen van een team
 • Nuchter persoon
wat ga je doen

Als meewerkend voorman ben je actief betrokken bij de operatie en het beheer. Je bent verantwoordelijk voor taken zoals het inkopen van materialen, het plannen van personeel, en het beheren van productieplanningen. Je bent voortdurend bezig met het verbeteren en efficiënter maken van het werkproces op de werkvloer en op kantoor. Daarnaast sta je paraat om te helpen op de werkvloer wanneer het erg druk is, je bent bovendien meewerkend voorman. Op de werkvloer leer je met machines en de bovenloopkraan omgaan. Op een reguliere werkdag draai je een dagdienst. Dit is een flexibel werkvenster tussen 06:00 - 21:00 uur.

 • Betrokken bij de operatie en het beheer
 • Dynamische rol in de dagdienst
 • Flexibel werkvenster
waar ga je werken

Dit bedrijf uit Harlingen heeft meer dan 375 werknemers. Als meewerkend voorman ga je aan de slag op de afdeling 'Gevelklaar'. Dit is een concept waarbij volledig afgewerkte gevels in de fabriek worden geproduceerd en vervolgens worden toegevoegd aan de traditionele casco-constructies. Dit wordt gedaan om de bouwsnelheid te versnellen, kosten te verminderen en de uitstoot van CO₂ te verminderen, en dit alles terwijl de gevel een authentieke uitstraling behoudt.

 • Werken aan traditionele casco-constructies
 • Harlingen
 • Een grote speler in de prefab betonelementen
sollicitatie

Enthousiast geworden van deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVoorman Schoonmaak
Indicatie salaris (min – max]3000 – 3000
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensilse.jongsma@nl.randstad.com , 06-23796007 onbekend
Type contractVast
BrancheHandel/Groothandel
LocatieHarlingen, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/Zk41PyZ21J4rvZ342y3F

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.