Vrijwilligers Plaatselijk Belang Sint Jabik 08-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Vrijwilligers Plaatselijk Belang Sint Jabik 08-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Ieder jaar op pinkstermaandag starten 15.000 fietsers aan de Fiets Elfstedentocht. Tijdens de tocht passeren de deelnemers ook dit jaar weer Sint-Jacobiparochie. Komend jaar zal de tocht verreden worden op maandag 6 juni 2022. Het zijn niet alleen de fietsers die op pinkstermaandag actief zijn. Verspreid over de hele dag zijn ongeveer 750 vrijwilligers op de route aanwezig om de tocht goed te laten verlopen. Van verkeersregelaar tot vrijwilliger bij het soep uitdelen of stempelaar bij één van de stempelposten. Helaas wordt het steeds lastiger om vrijwilligers te vinden.

Op de noordelijke route van de Elfstedentocht werken meerdere dorpsbelangen samen, die als aanspreekpunten fungeren tussen de vrijwillige verkeersregelaars in de desbetreffende dorpen en het bestuur van de Fiets Elfstedentocht. Er worden vrijwilligers ingezet die bekend zijn met de omgeving.

In Sint-Jacobiparochie zijn 2 verkeersposten waar verkeersregelaars worden ingezet. Dit is bij binnenkomst Sint-Jacobiparochie N393/Zuiderweg. En bij het verlaten van Sint-Jacobiparochie N393/ middelweg-west Deze 2 posten zijn te bemensen met 4 personen. De eerste fietsers passeren ongeveer om 6.30 uur en de laatste fietsers passeren omstreeks 11:30 uur.

Mogelijk zouden een aantal inwoners en/of clubleden van een vereniging in Sint-Jacobiparochie zich tijdens de Fiets Elfstedentocht willen inzetten als vrijwilliger. Lijkt dit u leuk en wilt u vrijwilliger zijn, dan kunt u zich aanmelden via een e- mail naar . Hierbij graag naam, adres, mailadres en telefoonnummer vermelden. Dorpsbelang verzameld de gegevens en geeft deze door aan de Elfstedenvereniging.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMaaltijdbezorger
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieSt.-Jacobiparochie, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://sintjabik.nl/actueel/gezocht-vrijwilligers-bij-de-fiets-elfstedentocht-op-6-juni-as/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.