Accountmanager Mensonides 30-04-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Accountmanager Mensonides 30-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste:

Accountmanager CV-ketel

(32- 40 uur)

Wat ga jij doen?

Ons bedrijf heeft onder andere jarenlange ervaring in het plaatsen van CV-ketels. Om deze activiteit uit te breiden zijn we op zoek naar een Accountmanager die zich specifiek gaat richten op de verkoop van CV-ketels in Friesland.

Je bent zelfstandig verantwoordelijk voor het opvolgen van alle aanvragen voor CV-ketels van particulieren. Deze aanvragen moeten op de correcte, klantvriendelijke en professionele manier worden opgevolgd. Dit doe je deels vanaf kantoor, maar in vele situaties bij particuliere klanten thuis. De afspraken vinden meestal overdag plaats, incidenteel in de avond. De meeste afspraken vinden plaats in de regio Friesland, incidenteel daarbuiten. Echte acquisitie is momenteel niet nodig, er komen genoeg aanvragen binnen via allerlei andere marketingtools die we inzetten.

Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het bezoeken van de klanten om vervolgens samen met de klant te bespreken welke CV-ketel het best bij de woning past. ATAG is onze eerste leverancier, maar daarnaast verkopen we ook een aantal andere merken. Na de verkoop is het maken van een installatieplan belangrijk. Hoe dit werkt, leren wij je wel! Samen met onze planning overleg je wanneer de installatie van de CV-ketel kan worden uitgevoerd.

 • Opvolgen van aanvragen voor CV-ketels van particulieren.
 • Bellen en bezoeken van particuliere klanten.
 • Maken en opvolgen van offertes.
 • Maken en opvolgen van het installatieplan.

Wij vragen:

We zoeken iemand met goede contactuele vaardigheden. Je bent klantvriendelijk en kan goed regelen en organiseren. Kennis van onze branche is handig, maar geen vereiste. Deze kennis hebben wij wel in huis

Het is een must dat je stabiele commerciële ervaring hebt met particulieren klanten. Een goed werk- en denkniveau vinden we erg belangrijk. We zouden het liefst iemand aan willen nemen met een HBO achtergrond (Commerciële Economie), maar een vlotte MBO'er (bijvoorbeeld MBO Accountmanager) achtergrond zou ook heel goed passen.

 • Het is een pre dat je enige commerciële ervaring hebt met particulieren klanten.
 • Kennis van en/of interesse in de installatietechniek is zeer handig, maar geen vereiste.
 • Het liefst iemand met een HBO achtergrond.
  • Maar iemand met een MBO achtergrond met gerichte opleiding/werkervaring kan ook.
 • Je kunt goed zelfstandig werken, je bent proactief en je kan goed met klanten omgaan.
 • Competenties die bij deze functie horen zijn: communicatief, organiserend vermogen, klantvriendelijkheid, commercieel en collegiaal.

Wij bieden

Een super leuke functie bij ons familiebedrijf. Werken bij Mensonides Installatie betekent werken in een leuk familiebedrijf met een goede sfeer.

Ons bedrijf is groeiende, er werken nu al meer dan 90 collega's bij ons. Ondanks dat wij groeien, ervaren medewerkers nog steeds het familiegevoel .

De werksfeer is informeel en plezier maken in je werk en naast je werk vinden wij super belangrijk. Daarom organiseren wij óók gezellige bedrijfsuitjes , vrijdagmiddagborrels, kerstborrel en de jaarlijkse bouwvakborrel.

 • Goede arbeidsvoorwaarden volgens CAO Metaal & Techniek.
 • Een fantastische baan voor minimaal één jaar, met de intentie tot een vast dienstverband.
 • Beschikking over een elektrische auto om klanten te bezoeken.
 • 25 vakantiedagen - bij fulltime dienstverband.
 • 13 ADV dagen - bij fulltime dienstverband.
 • Pensioenopbouw via PMT.
 • Leuk team met enthousiaste collega's.
 • Uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Een informele en prettige werksfeer binnen een familiebedrijf waar de medewerkers centraal staan.

Over Mensonides Installatie

Mensonides Installatie is al ruim 45 jaar hét allround installatiebedrijf uit Harlingen. Wij zijn totaal aanbieder op het gebied van installatietechniek , elektrotechniek en duurzame techniek .

Met onze jarenlange ervaring en innovatieve oplossingen bedienen wij zowel particulieren als de zakelijke klanten in het noorden van Nederland.


Onze projecten

Dagelijks werken onze monteurs aan geweldige projecten . Zij worden ondersteund door onze werkvoorbereiders, tekenaars, engineers, planners, adviseurs, projectleiders en alle andere collega's op kantoor.

Onze projecten zijn divers, zoals warmtepompen , cv-ketels en zonnepanelen installeren en onderhouden bij particulieren klanten. Maar ook de totale installatiewerkzaamheden bij een nieuwbouwprojecten, bijvoorbeeld een appartementencomplex . Of wat dacht je van het onderhoud van een zonnepark met meer dan 30.000 zonnepanelen , óók dat zijn werkzaamheden die wij graag doen.

De toekomst begint vandaag

Het is onze ambitie om vooral nog duurzame installaties te realiseren en waar mogelijk energieneutrale installaties op te leveren. Wij pakken onze voortrekkersrol op en zien het als onze plicht om klanten te helpen energie te besparen en installaties zo duurzaam mogelijk op te leveren.

Wij gaan graag met onze klanten in gesprek over onze duurzame ambities. Wij geven eerlijk advies over duurzame mogelijkheden die bij de klant en onze ambitie passen.

Kom óók werken bij Mensonides Installatie en help mee met het verduurzamen van Friesland!

Heb jij passie voor verkopen en installatietechniek? Kom werken als accountmanager CV-ketel bij Mensonides Installatie.

Neem direct contact op met Wietse de Wit. Hij vertel je graag meer over de functie Accountmanager CV-ketel en ons bedrijf. Schroom niet om te bellen als je vragen hebt over een loopbaan binnen ons bedrijf.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAccountmanager
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieHarlingen, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.mensonides.nl/over-mensonides/werken-bij-mensonides/vacature-accountmanager-cv-ketel/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.