ANIOS Maandag 16-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. ANIOS Maandag 16-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Over de functie

Als ANIOS in de psychiatrie ben je een essentieel onderdeel van een multidisciplinair team in de regio Emmeloord en Lelystad. Je werkt nauw samen met psychiaters, artsen, ervaringsdeskundigen, klinisch psychologen, verpleegkundigen en cognitief gedragstherapeuten. Samen streven jullie naar hoogwaardige zorg voor patiënten met diverse psychiatrische problemen, zoals angst- en stemmingsproblematiek, persoonlijkheidsproblematiek en trauma's.

Met jou als ANIOS wordt het team verder versterkt in het streven naar specialistische zorg vanuit de herstelvisie, waarbij actief wordt gewerkt aan het vergroten van de eigen regie van de patiënt. Het team staat bekend om zijn innovatie, deskundigheid en betrokkenheid, en is voortdurend bezig de kwaliteit van de behandeling te verbeteren.

Wil je een cruciale rol spelen in een team dat toewerkt naar het realiseren van de persoonlijke doelen van onze cliënten? Solliciteer en word een waardevol onderdeel van dit gedreven team!"

Bij maandag® bieden wij jou graag het volgende:

  1. Een salaris conform CAO met een minimum van €4.027 en een maximum van €6.141;
  2. Een ruim aanbod aan trainingen en cursussen via onze Maandag® Academy;
  3. Een reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer, ongeacht hoeveel km;
  4. Uiteraard behoren een pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden!

Functie eisen

  • Leergierig en samenwerkingsgericht;
  • Creatief en denkt mee over de doorontwikkeling van het team;
  • BIG-geregistreerd als basisarts.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een toonaangevende organisatie in de geestelijke gezondheidszorg. Het team in de regio, met verschillende locaties, bestaat uit gepassioneerde professionals die gezamenlijk streven naar het verschil maken voor patiënten. Herstelgerichte patiëntenzorg, eigen regie en multidisciplinaire samenwerking vormen de basis van onze visie op zowel patiëntenzorg als werkgeverschap.

Wil jij een waardevolle bijdrage leveren aan de psychiatrie en jezelf ontwikkelen in een inspirerende werkomgeving? Solliciteer nu en word een essentieel onderdeel van een innovatief en betrokken team!

Ben jij enthousiast geworden naar aanleiding van deze vacature? Twijfel dan niet langer en neem direct contact met mij op via +31 6 16 03 69 84 of mail mij op lianne.bosma@maandag.nl.

Uit onderzoek blijkt dat voornamelijk mannelijke kandidaten al bij een 60% match solliciteren en vrouwen bij een 100% match. Voldoe jij niet aan alle eisen maar denk je wel dat dit de functie voor jou is? Dan nodigen ik je graag uit om te solliciteren!

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de ANIOS die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAnios
Indicatie salaris (min – max]4027 – 6141
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)16 – 36
Contactgegevenslianne.bosma@maandag.nl , #ERROR! https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108199606?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.