Fietskoerier FRL 24-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Fietskoerier FRL 24-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Fietskoerier FRL Groep

Home Werken bij FRL Fietskoerier FRL Groep

Ben jij sportief, sociaal en graag buiten? Solliciteer dan op onze vacature en wordt een van onze nieuwe fietskoeriers!

Organisatie:

FRL is jouw partner in bezorging en logistiek. Wij beschikken over een landelijk dekkend netwerk en zijn sinds 1993 actief op de Friese markt. Vanuit Leeuwarden willen we de klanten ontzorgen. Dit doen door optimale service te bieden en natuurlijk een gewaarborgde kwaliteit.

Functieomschrijving:

Als fietskoerier bij FRL zorg je er in de ochtendroutes voor dat de postbussenservice die we hebben voor verschillende klanten in Leeuwarden tijdig wordt uitgevoerd. We ontzorgen zo de klant die geen omkijken heeft naar het afhalen van de post bij hun eigen postbus. Op route worden er ondertussen pakketten weggebracht of opgehaald waardoor er een efficiënte route ontstaat met diverse werkzaamheden.

In de middag fiets je door Leeuwarden om post en pakketten te collecteren bij klanten van FRL.

Als fietskoerier heb je veel klantcontact, een nette en correcte presentatie vinden wij dan ook erg belangrijk. De communicatie tussen de klant, jij als koerier en onze planning is ook essentieel. Als gezicht van het bedrijf snap je dit en draag je bij aan het prettige gevoel welke de klanten ervaren tijdens de samenwerking met FRL.

De werkdagen zijn in de basis maandagochtend (begintijd is hier 07:30uur), woensdag, donderdag en vrijdag in de middag (hier start je om 14:00uur). We plannen 4 weken vooruit zodat je op tijd je werkdagen weet en hier rekening mee kunt houden. Naast deze vaste ritten kunnen we je benaderen voor extra werk zodra een collega vrij of afwezig is of als drukte hierom vraagt.

Wij bieden:

Mocht je bij FRL aan de slag gaan, dan kun je rekenen op een bij de branche passend salaris (conform de CAO Beroepsgoederenvervoer). We gaan een parttime dienstverband aan waarbij je per 4 weken betaald krijgt (dit betekent 13 keer per jaar). We bieden je tussen de 5 - 15 uur per week aan, afhankelijk van vraag en aanbod.

Ben jij:

  • Per direct beschikbaar;
  • klantvriendelijk en behulpzaam;
  • communicatief vaardig;
  • behendig met het verplaatsen van de transportfiets in het verkeer;
  • iemand die fysieke arbeid niet uit de weg gaat;
  • en woonachtig in of in de directe omgeving van Leeuwarden?

Solliciteer dan direct bij FRL!

Word jij onze nieuwe fietskoerier?

Heb je interesse in de functie als fietskoerier en wil jij graag bij ons bedrijf komen werken? Stuur dan je cv en motivatie naar . We zien je reactie graag tegemoet!

Waarmee kunnen we je helpen?

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelFietskoerier
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)5 – 15
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.frlgroep.nl/vacature/fietskoerier/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.