Groepsleerkracht regio Friesland Maandag 16-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Groepsleerkracht regio Friesland Maandag 16-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Over de functie

Als leerkracht sta jij aan de basis van de nieuwe generatie. Met jouw kennis en ervaring zorg jij dag-in-dag-uit voor groei en plezier bij alle leerlingen uit jouw klas. Vanaf het begin van het schooljaar ben jij betrokken bij het curriculum, zowel in de voorbereiding als de uitvoering. Jij als leerkracht monitort de voortgang van de kinderen en ziet precies wat er nodig is om het maximale uit hen te halen. Enkel bij het denken aan de kans om bij te dragen aan deze geweldig belangrijke taak ontstaat er bij jou een knap staaltje energie en kruipen jouw mondhoeken zachtjes omhoog; je bent trots om leerkracht te zijn.

Bij Maandag® bulken we van energie het onderwijs continu te verbeteren, samen met leerkrachten zoals jij. Vanuit een samenwerking met ruim 200 scholen in regio Friesland zijn wij in staat jouw ideale werkplek te vinden. Een werkplek waar jij je thuis voelt, zowel op het gebied van lesmethodiek als op het gebied van cultuur.

Herken jij jezelf in bovenstaand en wil jij het verschil maken voor deze leerlingen? Stuur dan je CV naar: Renzo.Engwerda@maandag.nl of bel mij op 06- 83 26 24 43.

Tot Maandag®!

Functie eisen

Voor ons team met leerkrachten voor het basisonderwijs zijn wij op zoek naar versterking! We zijn op zoek naar leerkrachten met een groot hart voor het onderwijs. Als je bij ons zou komen werken, kijken we samen naar de school en doelgroep die het beste bij je passen. Want ook als leerkracht is iedereen anders.

Verder breng je mee:

 • Jij bent student aan de PABO, in de afrondende fase of al in bezit van een PABO bevoegdheid;
 • Jij bent voor minimaal 0,4 fte in de week beschikbaar;
 • Enthousiasme en veel passie voor het onderwijs!

Wat biedt Maandag® jou?

 • Een (vast) contract bij Maandag®;
 • salaris en vakantiedagen conform het cao primair onderwijs;
 • opbouw van pensioen, een eindejaarsuitkering volgens het cao en vakantiegeld;
 • reiskostenvergoeding van 21 cent per kilometer;
 • een lease auto uit ons uitgebreide wagenpark behoort ook tot de mogelijkheden;
 • begeleiding van een accountmanager en recruiter;
 • extra training en opleiding vanuit de Maandag® Academy.

Over het bedrijf

Over de scholen waarmee we samenwerken:

Aan diversiteit in scholen geen gebrek. We werken samen met grote scholen, kleine scholen, openbare scholen, christelijke scholen en ga zo maar door. Ze hebben allemaal zo hun eigen kenmerken en visie. Door de gesprekken die we samen hebben, kijken we welke school jou het meest aanspreekt en dan vertellen we je ook graag meer over hun werkwijze.

Over Maandag®:

Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij hun capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin ze hun talent benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan brengen mensen elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Hebben ze zin om dingen aan te pakken. En krijgen ze dingen gedaan. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag.

De sollicitatieprocedure:

Lijkt het jou een toffe uitdaging via Maandag® aan de slag te gaan? Dan zien we jouw motivatie en cv graag verschijnen. 24 uur na je sollicitatie krijg je bericht en hebben we een korte telefonische screening. Daarna nodigen we je uit voor een bak koffie/thee op onze vestiging in Leeuwarden en gaan we samen om de tafel om jouw wensen en behoeften te bespreken. Zijn we beide enthousiast? Dan plannen we een tweede gesprek in. In dit gesprek checken we allebei nog een keer of het werken bij Maandag® iets voor je is. Als dat zo is dan gaan we een samenwerking met elkaar aan. Ben jij er klaar voor?

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Groepsleerkracht regio Friesland die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

Functietitelonbekend
Indicatie salaris (min – max]3301 – 5862
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)0 – 40
Contactgegevensrenzo.engwerda@maandag.nl , #ERROR! https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/100203172?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.