Planner Teamdiensten KNHB 27-04-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Planner Teamdiensten KNHB 27-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Vrijwilligers

Interesse in vrijwilligerswerk?

Heb je zin om de handen uit de mouwen te steken, je creativiteit verder te ontplooien en je aan te sluiten bij het team van vrijwilligers binnen onze club?


Vrijwilligers en de privacywet (AVG

Bij de inwerkingtreding van de privacywet (AVG) is het inzetten en registreren van vrijwilligers iets formeler geworden. Zo worden de afspraken tussen de vereniging en de vrijwilliger meer expliciet vastgelegd. Er zijn 3 "overeenkomsten", waarvan 2 gelden voor alle vrijwilligers. Dat zijn


- de SMHC privacyverklaring en gedragsregels

- de SMHC Vrijwilligersovereenkomst


Vrijwilligerswerk op SMHC

Enkele vrijwilligerstaken waar je aan kunt denken zijn hieronder beschreven. Wil je wat anders, geef het door, er zal vast een leuke plek ergens beschikbaar zijn.


Accommodatiecommissie

De accommodatiecommissie is verantwoordelijk voor al het (klein) onderhoud in en om het clubhuis. Ben jij handig en draag jij graag je steentje bij? Sluit je dan aan bij onze accommodatiecommissie.


Activiteiten organisatie

Per periode maken we met elkaar een activiteitenkalender, waarbij we per activiteit op zoek gaan naar mensen om het samen mee te organiseren.


Arbitragecommissie

Het indelen en coördineren van scheidsrechters, scheidsrechtercursus organiseren, begeleiden van beginnende scheidsrechters - nog diverse functies beschikbaar.


Barcommissie

Zorgt voor gezelligheid en "orde" in de kantine. Voorraad beheer, inkoop, etc.


Fotocommissie

Verzamelen, ordenen en 'taggen'(datum, soort evenement en fotograaf ) van alle foto's van SMHC om een solide foto archief op te bouwen. fotoalbums samenstellen van diverse evenementen, koppelen aan de website. Tijdsbestek: afhankelijk van aantal evenementen en zelf in te delen.


Ledensecretariaat

Het up to date houden van het ledenbestand, met als belangrijkste taken:

- contact met de Technische Commissie ivm indeling van nieuwe leden in teams

- nieuwe Senioren/ABC leden mailen/informeren over het team & de club

- contact met de penningmeester ivm het op de juiste wijze innen van de contributie

- opzeggingen, adreswijzigingen etc bijhouden in


De wedstrijdzaterdag is verdeeld in 4 shifts (diensten) van 3 uren. Elke zaterdag worden er daarom 4 teams ingedeeld om zo'n shift te draaien. Per team moeten er minimaal 3 ouders meedraaien, 1 voor achter de wedstrijdtafel (de gastheer of gastvrouw) en 2 voor achter de bar. Elk team moet ca. 3x per seizoen een teamdienst draaien. De F-teams draaien nog niet mee in deze diensten alle overige teams wel.


De teamdienstplanner maakt 3x per jaar een teamdienstschema (voor start competitie, na de herfstvakantie en na de winterstop) en mailt dit naar de teambegeleiders. Daarnaast worden deze diensten in L isa geplaatst.


Redactie/Social Media Team

Communicatie verzorgen voor SMHC: persberichten, posters maken, website redactie, jaarboek helpen coördineren, interviews, fotografie, denktank voor acties binnen de speelcategorieën. vormgeving en social media (content en beheer). Tijdsbestek: meerdere uren per week.


Schoolhockey


Het geven van kennismakingslessen op basisscholen in Sneek en omstreken is een leuke manier om kinderen in aanraking te laten komen met hockey. Middels de schoolsportagenda bieden wij deze lessen in de regio aan. Heb jij overdag tijd, een passie voor sport en kinderen en lijkt het je leuk om kennismakingslessen hockey te verzorgen tijdens gymlessen op basisscholen, dan zijn wij op zoek naar jou! Onderwijsbevoegdheid is hiervoor niet noodzakelijk, maar pedagogische en didactische kwaliteiten zijn wel een vereiste. Hockeyervaring is niet nodig.


Sponsorcommissie

De Sponsorcommissie is verantwoordelijk voor het sponsorbeleid en maakt en bewaakt de afspraken met sponsors en adverteerders namens de vereniging. De intentie van elke sponsorafspraak is om de tegenprestatie van de sponsor ten goede te laten komen aan de vereniging, soms met een specifieke bestemming, zoals kledingsponsor voor een bepaald team.

Het bestuur bepaalt waar geld aan wordt uitgegeven, de sponsorcommissie gaat over het binnenhalen van sponsorgelden en doet sponsorvoorstellen.

De sponsorcommissie is voor haar contacten grotendeels afhankelijk van de relaties die de leden van de vereniging daarvoor aanbrengen. Zij onderhoudt contacten met bestaande sponsors, houdt toezicht op een juiste naleving van de afspraken en stemt tijdig af over verlenging van de contracten. Daarnaast ondersteunt zij de penningmeester aangaande facturatie en het incasseren van openstaande posten.


Trainers

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven ouders/trainer(s), die het als een uitdaging ziet om het jeugdhockey naar een hoger plan te trekken. Zowel qua plezier als qua prestatie. Voor mensen met passie voor sport en kinderen. Je moet het leuk vinden om voor een groep te staan en ze wat te willen leren. Hockey-ervaring is een pré maar niet strikt noodzakelijk.


De club biedt ondersteuning (en evt scholing) door professionals en desgewenst een vrijwilligersvergoeding o.b.v. leeftijd, trainerservaring en opleidingsachtergrond.


Hoofdsponsoren

Co-Sponsoren

Heren 1 - SMHC Salland zondag 2-6 thuis om 14:30

Dames 1 - Flevoland zondag 26-5 uit om 12:45

Clubsponsoren

Agenda

28-4 Familie- en vriendentoernooi 10-5 Hockey 7's toernooi voor O18/Seni... 13-5 Inloop halfuurtje 13-5 TC Vergadering 15-6 Slottoernooien O10/O9/O8 jeugd 25-6 Sponsortoernooi

Hockey.nl

Hockey op tv: NOS zet camera's neer bij heren B'daal-Pinoké Een 'sociale coach' is het geheime wapen van Victoria De Bie genoot van Gold Cup-avond: 'Dit was de sfeer van vroeger ' De OOD op Koningsdag: de U14- en U15-teams in actie op Kampong Winnaar Auping Doelpunt van de Week: Senn Zwanenburg (Alliance JO16-1) Boet Phijffer na zijn hattrick in de bekerfinale: 'Dit geeft een boost '

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTrainer
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)3 – 3
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheSport/Recreatie/Toerisme
LocatieSneek, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://hockeysneek.nl/site/?option=2502&stcname=vrijwilligers

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.