Leerkracht bovenbouw Maandag 16-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Leerkracht bovenbouw Maandag 16-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Over de functie

Bereid je voor op een spannend en leerzaam avontuur in het mooie Friesland! Maandag® Leeuwarden zoekt een enthousiaste leerkracht die zich wil storten op de uitdagende wereld van groep 7 of 8. Ben jij gepassioneerd over lesgeven aan leerlingen tussen 10 en 13 jaar oud? Lees dan snel verder en ontdek hoe jij een verschil kunt maken als leerkracht groep 7 of 8 in het leven van deze nieuwsgierige en energieke leerlingen! 💶 €3.301 - €5.030 en 13e maand.

Ben jij een leerkracht groep 7 of 8, die graag wil bijdragen aan de ontwikkeling van deze leerlingen en ze wil motiveren en inspireren om het beste uit zichzelf te halen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste leerkracht die onze vaste formatie van leerkrachten voor basisscholen wil versterken. Bij ons staat het bieden van flexibiliteit en zekerheid hoog in het vaandel. Wij bieden jou een uitdagende en afwisselende functie waarbij je jouw passie voor onderwijs volledig kwijt kunt.

Als leerkracht van groep 7 of 8 ben jij bereid om je handen uit de mouwen te steken en niet bang om af en toe een potje trefbal te spelen. Met jouw inspirerende lessen weet jij de aandacht van de kinderen vast te houden en zorg je ervoor dat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen. Je weet de leerlingen uit te dagen en te prikkelen, waarbij je hun eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid stimuleert.

Belangrijk voor ons is dat respect, vertrouwen en plezier centraal staan in jouw manier van lesgeven. Jij creëert een veilige en fijne sfeer waarin onze leerlingen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Samen met jouw leerlingen zet je stappen om hun toekomst vorm te geven en ze klaar te stomen voor de volgende fase van hun schoolloopbaan.

Kortom, ben jij de leerkracht groep 7 of 8 die wij zoeken? Een betrouwbare en enthousiaste persoonlijkheid die graag de uitdaging aangaat om les te geven aan groep 7/8? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer snel en stuur dan je CV en motivatiebrief naar mij. Wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe leerkracht voor groep 7/8.

Wat biedt Maandag® jou?

 • Een (tijdelijk of vast) dienstverband bij Maandag®;
 • Een salaris tussen €3.301 en €5.030;
 • Een 13e maand;
 • Wij vergoeden jouw reiskosten met €0,23 per kilometer. Een leaseauto (privé te rijden) behoort ook tot de mogelijkheden;
 • Persoonlijke begeleiding door je Recruiter en Accountmanager;
 • Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden;
 • Wil jij jezelf blijven ontwikkelen? Als onderwijs professional kun je verschillende trainingen en cursussen volgen vanuit de Maandag® Academy.

Functie eisen

Wie zoeken wij?

 • Pabo- diploma of in de afrondende fase van de studie;
 • Je bent zowel pedagogisch als didactisch sterk onderlegd;
 • Ervaring als leerkracht in het basisonderwijs is een pré;
 • Open en communicatieve houding;
 • Passie voor het vak!

Over het bedrijf

Maandag®

Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij hun capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin ze hun talent kunnen benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan brengen mensen elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Hebben ze zin om dingen aan te pakken. En krijgen ze dingen gedaan. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag. 

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Leerkracht bovenbouw die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelGroepsleerkracht Bovenbouw
Indicatie salaris (min – max]3301 – 5030
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)16 – 40
Contactgegevenssiebrand.plantinga@maandag.nl , #ERROR! https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108216121?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.