Vrijwilliger Sectie Materiaal en Gebouwen KWS 21-04-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Vrijwilliger Sectie Materiaal en Gebouwen KWS 21-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

KWS

Sectie Materiaal en gebouwen

  1. Vacatures vrijwilligers sectie materiaal en gebouwen

Vrijdagploeg

Ben jij handig?

De KWS bezit inmiddels 38 zeilboten, 8 rubberboten, 1 vlet, 1 startschip en natuurlijk niet te vergeten de boot van de havenmeester. Daarnaast heeft de KWS een wedstrijdcentrum, een trainingscentrum, een clubhuis, een werk-opslagloods en we beheren namens de gemeente een toiletgebouw. Dat zijn dus bijna 50 boten 5 gebouwen. Ook hebben we een bootkraan, een stallingsterrein en moet het starteiland onderhouden worden. Alles bij elkaar is dat een hele verantwoording!

De KWS streeft doorlopend naar de verbetering en uitbreiding van deze voorzieningen. Het is het visitekaartje van de KWS. Om aan moderne kwaliteitseisen te kunnen blijven voldoen, hebben we mensen nodig die het leuk vinden om hun handen te laten wapperen en hun technische kennis willen gebruiken.

Hiertoe hebben we een 'vrijdagploeg'. Iedere vrijdag van half maart tot half november is deze ploeg, bestaande uit zowel vrouwen als mannen, van 9 uur 's morgens tot half 2 's middags in de weer. En natuurlijk wordt bij de koffie de wereld doorgenomen en wordt er afgesloten met een in eigen beheer bereide lunch. Wekelijkse aanwezigheid is niet vereist.

Wil je ook meehelpen en genieten van de mooiste locatie aan het water, kom dan eens langs of neem contact op met:

():

8 C

ZW 4 kn

KWS:
Postbus 100
8600 AC Sneek

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelKlusjesman
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)9 – 9
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheSport/Recreatie/Toerisme
LocatieSneek, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.kws-sneek.nl/vereniging/vrijwilligers/vrijwilligers-materiaal

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.