Speaker & Vrijwilligers De Leeuwarder Zwaluwen 26-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Speaker & Vrijwilligers De Leeuwarder Zwaluwen 26-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

We hebben weer twee leuke vrijwilligersfuncties in de aanbieding! Voor de thuiswedstrijden van Zwaluwen 1 op zaterdagmiddag zoeken we een tweede omroeper (speaker), om o.a. te laten weten of een team een doelpunt heeft gemaakt. Dit doe je samen met een andere omroeper. Past dit bij jou? Neem dan contact op met Jan Smit, .

Voor de accommodatiecommissie zoeken we ook extra mensen. Deze ploeg gaat op maandag- en donderdagochtend aan de slag om het nodige schoon te maken en klusjes zoals kleine reparaties uit te voeren. En natuurlijk wordt er ook altijd gezellig een bakje koffie gedronken! Heb jij hier tijd voor en zin in? Neem dan contact op met .

Naast deze twee leuke klussen hebben we nog veel meer vrijwilligerswerk. We kunnen altijd extra enthousiaste mensen gebruiken! Benieuwd wat je allemaal zou kunnen doen? Kijk dan eens op onze pagina over onze vrijwilligers .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelKlusjesman
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheOverig
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://leeuwarderzwaluwen.nl/gezocht-speaker-vrijwilligers-voor-accommodatiecommissie/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.